Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisia

Błagam pomozcie

Polecane posty

Gość Lisia

witam, mam nietypowy problem......chodzi o zabezpieczanie sie podczas sexu....ja nie moge stosowac zadnej antykoncepcji poniewaz miałam 2 razy zakrzepice, jedynie ratuja mnie prezerwatywy...no i wlasnie tu jest problem...moj partner ma krotszego ale bardzo grubego członka i kazde prezerwatywy pekaja....wiem ze to dla niektorych moze wydac sie glupie ale dla nas to powazny problem, czy istnieja jakies rodzaje prezerwatyw na takie członki? moze jest jakas specjalna nazwa... Błagam pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sprawiedliwe państwo bierze pod opiekę zawsze najsłabszych, nigdy najsilniejszych. Expose premiera Donalda Tuska, 23 listopada 2007 r. Od 2010 roku zmniejszony zostanie zasiłek pogrzebowy z 6 tys. 395,7 zł do 4 tys. zł.

Gość Lisia
chyba nie znajde pomocy ;-( a tak bardzo liczylam na to

Gość Lisia
on ma bardzo małego, każda prezerwatywa mu spada

Gość Lisia
nie slyszalam, dziekuje za pomoc a z jakiej firmy one sa? czy po prostu nazywaja sie xl?

Gość 10 lat temu
sa XL roznych firm trzeba tylko poszukać Derex czy Unimil

Gość Lisia
Któregoś dnia kupiliśmy na Allegro prezerwatywy XXXL (nie pamiętam jakiej firmy) ale też pękały jedna po drugiej.

Gość Lisia
Mój Partner namawia mnie na seks analny ale pomimo tego, że mam sporą pupę to boję się, że jak mi zacznie wkładać to mi pęknie odbyt.

Gość Lisia
Ostatnio jak mu robiłam loda, to tak szybko mu się naprężył, że nie zdąrzyłam wyjąć z buzi i od tej pory ruszają mi się przednie zęby. Z taką siłą to się stało.