Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarnadorka

ktory suplement diety najlepszy na odchudzanie?? podawajcie nazwy

Polecane posty

Gość ciezarnadorka

po ciazy mam zamiar kupic sobie jakies tabletki wspomagajace odchudzanie. tylko ktore sa najlepsze waszym zdaniem ?

Gość Karina37
Jest niezły REDUXIL (szukaj cen w aptekach internetowych - tańsze) i polecam OLIMP LABS OLIMP CLA z zIELONĄ HERBATĄ PLUS L-KARNITYNA 1000MG X 60KAPS

Gość MIMO2828
Może ktoś jeszcze się wypowie...słyszałam o Alli ale podobno i drogie i skutki uboczne kiepskie ...

Gość alabama song
CWICZENIA i nic innego.

Gość Aslana
Polecam suplementy Olimp ze sklepu www.twoje-odzywki.pl mają dział dla kobiet więc warto zajrzeć. Polecam!

Gość winieta
alli xenna pseudoefedryna

Gość asdadadafsdfs
alli nie działa, probowałam, reduxil tez nie.

Gość bo ja nie wiem
i co z tego, za robote sie wez piczko

Gość bo ja nie wiem
cierpietnica sie znalazla

Gość barnej
na odchudzanie to ruch i mniej żarcia a nie suplementy diety. Nosz kurde - jesteś leniwym obżartuchem - bądz gruby - Twoja sprawa, Twoje życie.

Gość bo ja nie wiem
wlasnie grubasy jerozolimskie

Gość pogodynkaaaaaa
cwiczenia i racjonalne odzywianie, dziewczyny nie zabijajcie sie tym swinstwem!!!!!!

Gość pogodynkaaaaaa
swoja droga to w ciąży tez odzywiaj sie racjonalnie by "przytyla" samą ciążą a nie utuczyła się dodatkowo. Urodzisz i ganiajac rpzy dziecku plus karmienie peirsia i jestes funkiel nówka bardzo szybko

Gość Selena1818
Od dziecka praktycznie byłam dość pulchna, a ciąża na pewno mi w zrzuceniu kg nie pomogła:P Od niedawna, od miesiąca dokładnie zaczęłam stosować SlimXl. Szukałam czegoś w sieci i mnie przekierowało najpierw na strony aptek (tam były takie rzeczy jak Aqua Slim, Bio Slim i inne Slim), a później trafiłam na stronę slimxl.pl. Postanowiłam spróbować tego ostatniego, bo dość logicznie ta oferta wyglądała. Faktycznie działa:)) Chudnę. Powoli co prawda, ale najważniejsze, że regularnie.

Gość gość
Żaden, bo suplementy diety nie przechodzą absolutnie żadnych testów klinicznych i często mają w składzie niezbyt zdrowe substancje (Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu ostatnio robił badania). Jedynym LEKIEM o potwierdzonym działaniu jest Alli. Ale i tak uważam, że trzeba mniej żreć i wiecej sie ruszać.

Gość gość
perrz rooibos ocet jabłkowy

Gość gość
ja po ciąży stosowałam Aqua Slim, mi pomógł, ale trzeba tez pamiętac o diecie i ćwiczeniach

Gość gość
2 be slim jest bardzo fajny, niedrogi w porównaniu z innymi suplementami, a faktycznie skuteczny. Brałam go przez kilka miesięcy, w tym czasie schudłam 22 kg, co uważam, że jest moim życiowym sukcesem :-)

Gość roukola
Wszystko to ściema.

Gość gość
Wszystkie suple to wyciąganie kasy. Jedynie oplaca się kupic kwasy tłuszczowe omega 3-6-9 i aminokwasy rozgałęzione bcaa. Trening tylko naczczo ok. godziny czasu.

Gość gość
Ja od dziecka byłam pulchna, teraz już wiem, że głównym winowajcą była moja babcia, to ona wpychała we mnie góry jedzenia w dzieciństwie, mimo, że jużnie chciałam, biegała za mną a to z banankiem, a to z placuszkiem itp. A potem już poszło, ale teraz w liceum wzięłam się za siebie, dużo ćwiczę, jem zdrowo, słodyczy unikam, pieczywa też, ogólnie węglowodanów i wspomagam się suplementem 2 be slim, efekt 15 kg mniej, jeszcze z 7-8kg i będzie idealnie.

Gość gość
Www.suple24.net/schudnij sprawdzony

Gość gość
walczyłam z kilogramami chyba z rok. Przez ten okres łapałam się różnych sposobów od diet po suplementy. W końcu opracowałam sobie odpowiednią dla siebie diete i połączyłam ją z tabletkami Slimcea. Rezultaty mam doskonałe. Slimcea hamiuje łaknienie wiec moja dieta to kwestia 'formalna'. Spadek wagi widoczny dzięki czemu ciagle jestem zmotywowana do dalszej kuracji. Polecam