Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala ma Asa

Mój pies albo jest zboczony albo coś innego ???

Polecane posty

Gość Ala ma Asa

Zauważyłam dziwne zachowanie mojego psiaka . Od jakiś dwóch tygodni cięgle liże się po((( jajcach ))) i to nie jest żart ,ale na serio .Nic bym w tym dziwnego nie widziała ,ale nigdy tak nie robił z taką intensywnością ,czasem aż słychać jak sapie dosłownie :( Patrzyłam na niego i nie ma tam żadnego uczulenia ,nic czerwonego i spuchniętego ,pcheł też nie ma ,więc nie wiem co jest ??? Może to jakaś alergia ale bez wysypki ?Raz w roku jedzie na "ruchańsko "że tak to nazwę ,ale ostatnie pół roku nigdzie nie był ,więc to nie od "pokrywania ". Kurcze miała ktoś z was do czynienia z takich" wyczynem "u psa ? To jest mały pies ratler ,szkoda go bo widać ,że w jakiś sposób go to męczy . O może dodam ,że ma także mały apetyt od dwóch tygodni a on raczej żarłoczny był choć taki mały . Do weterynarza najszybciej za dwa tygodnie bo jest na chorobowym a innego nie mam w okolicy :(

Gość dlatego ze własnie
nie był :D

A rodowód pies ma? Jak nie to kastrować a nie rozmnażać. To po pierwsze. Mojej poprzedniej suce sprawiało wyraźną przyjwmność lizanie się w wiadomym miejscu i nie był to objaw żadnej choroby. Obecna tego nie robi. Widać różne psy różne rzeczy lubią

Gość Ala ma Asa
A po co ja mam go wykastrować ?:O Niech ma coś od życia :O To nie jest rasowy pies ,ale budowę ma zaczepistą i umaszczenie ,dopuszczam go tylko do dwóch suk i wiem ,że są zdrowe a na młode zawsze znajdują się chętni (ostatnio to aż zrobili zapisy ,bo psy zdrowe i ładne się rodzą ) ,ale wszystko w granicach rozsądku oczywiście nie jakaś rozpłodówka czy coś :O Jeszcze tak myślę ,może ma ostry mocz i go drażni i piecze ,ale nie ma znów zaczerwienienia .Kurde no ,szkoda mi psa .

Wejdź na strony fundacji pomagającuch psom w typie rasy to zobaczysz dlaczego nie powinno się rozmnażać psów nierasowych czyli kundelków. Idź z psem do weta jak się zdrowiem niepokoisz bo na forum nie dostaniesz diagnozy

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
moge powiedziec Ci jedno, znam 2 psy, które robia sobie dobrze:D 1 doberman, robi "loda" 2 buldog, nie sięga więc, łapą

W przypadku psa to nic nadzwyczajnego. Ale jesli zaobserwujesz podobne objawy u swojego faceta idź znim do lekarza.

Gość Ala ma Asa
Czyli co wszystkie rasowe to mogą się płodzić ile fabryka bo są rasowe ,pomijam fakt ,że w schroniskach jest ich tyle samo co kundli :O🖐️ Psy są uważane za mądre i rozumne istoty ,ale nic poza żarciem, aportowaniem i podlewaniem trawy i słupów im się nie należy rozumiem :O Klon -insynuujesz wizytę u lekarza po objawach swojego faceta ?:O🖐️((dla jasności jakbyś nie zajarzył ,wiem jakiej płci jesteś ))

Gość wolimy taka mode
dlaczego pies lize sie po jajcach ? bo moze ..

Gość wolimy taka mode
dlaczego pies robi sobie loda bo sięga ...

Ja wiem jak wyglądają schroniska. Mój pies jest ze schronu. Wiem też, że jednym z powodów niewielkiej liczby adopcji psów jest rozmnażanie psów nierasowych w domach. Tu nie chodzi o to, że psom się coś należy tylko o świadomość społeczną i zwiększanie bezdomności zwierząt, do czego przyczyniasz się w pewnym stopniu. Wiesz co się stało z każdym szczeniakiem, którego spłodził Twój pies? A także z potomstwem tych szczeniaków? Masz pewność, że żadne z nich nie zostało porzucone?

Gość Ala ma Asa
nie jestem zoofilką .

Gość weterynarz31
uwaga to cos jest bardzo powazne !!!! pies ma taką chorobe co się nazywa kolczatka>to czyli nie widac zadnych obrazen ani nic tylko psa bardzo boli i piecze szczypie ja jestem weterynarzem od 3 lat wiec sie znam mam na imie sylwia blaszer !!!mam klinike na ul.kwiatowej 17 jest to przy kerfurze na wilenskiej chyba wiesz gdzie to jest mozemy sie umówic w sobote ta o godz.16 ok.nr tel 123769088 a i jeszcze myj mu peni..lodowata woda i dbaj o niego to do soboty jek nie bedziesz mogła to zadzwon ok!!!!