Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyce jak donice

czy wypada ponownie wyslac cv?

Polecane posty

Gość cyce jak donice

jw. tydzien temu znalazlam ogloszenie z praca, wyslalam cv. liczylam ze ktos zadzwoni ale tak sie nie stalo 😭 dzis patrze a to ogloszenie ukazalo sie znowu? czy wypada wyslac im znowu cv? czy moze stwierdza ze jestem upierdliwa i jestem niczym wrzod na dupie?

Gość bhnj,./.bn
jaka to różnica co stwierdzą? najwyżej znów się nie odezwą

jak ci zalezy to wyslij znowu. w sumie jak maja nie dzwonic to i tak nie zadzwonia. nie zadzwonia raczej specjalnie zeby ci powiedziec: ,,ej paniusiu, pani nam znowu to swoje durne cv wyslala, wypchaj sie pani" a nuz stwierdza jednak ze tej upierdliwej to chyba zalezy na pracy bo zasypuje nas swoim cv? zaprosmy ja na rozmowe.

Gość ygrekk
pewnie ze wypada, nie masz nic do stracenia. moze nie doszlo, albo moze gdzies zawieruszyli?

wysylaj - moze tamta rekrutacje anulowali i zaczeli od nowa, moze stracili tamte cv (serwer padl, dysk itp) albo potrzebne im sa 2 osoby na to stanowisko albo kogos zatrdnili ale sie nei sprawdzil

Gość cyce jak donice
dzieki, chyba wysle ponownie. moj brat twierdzi ze nie wypada, mama kaze wyslac (nie dziwie, ma mnie na utrzymaniu i chce sie mnie pozbyc). w najgorszym wypadku wyjde na zdesperowana pipe, ktora w koncu jestem:(

tez jestem zdesperowana pipa, mysle ze na twoim miejscu bym wyslala to cv po raz kolejny. (ale jak cos to trzeci raz sobie daruj)