Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ontodonto

uczucia przyjaciółki - pogrzeb

Polecane posty

Gość ontodonto

piszę tutaj, ponieważ wydaje mi się, że tu nie będzie tylu hejterów dziś był pogrzeb dziadka mojej przyjaciółki, miałam iść razem z dzieckiem, ale w ostatniej chwili zrezygnowałem ze względu na pogodę, do kościoła jest kawałek, a ja nie posiadam auta ani folii przeciwdeszczowej na wózek (dziecko niecałe 2 latka) skarba mojego też nie miałam z kim zostawić co mam teraz powiedzieć mojej przyjaciółce?! pewnie jest na mnie zła... nie chciałam narażać dziecka na przeziembienie, potem jeszcze trzeba stać na deszczu na cmentarzu Oni myślą inaczej, wszędzie jeżdżą autem, więc to żaden problem zabrać dziecko, wyjąć, wsadzić, jak pada zostawić na kilka minut w foteliku inie potrafią zrozumieć jak to jest być pieszym, gdy wszędzie trzeba chodzić na piechote z wózkiem, u nich wózek w ogóle nie jest używany, stoi zakurzony jak mam się wytłumaczyć?powiedzieć prawdę? nie zrozumieją, bo nie wiedzą jak to jest, Oni od zawsze wszędzie autem, nawet 10 metrów do sklepu :/ chyba zraniłam ich uczucia, co Wy na to? co mam powiedzieć?- help

Gość djgkgdhjkkfdbj
jeśli to prawdziwa przyjaciółka to powinna zrozumieć,że nie chciałaś narażać dziecka na chorobę przez taką pogodę

Gość madalinka pralinka
bądź pewna, że przyjaciółka nawet nie zauważyła, że Cię nie ma. To sa takie chwile, w których nie zwraca się uwagi na innych :(

Gość ontodonto
kurcze, nie wiem, dwa razy ją zapewniałam, że przyjdę :/ wstyd mi troszkę, ale co? miałam zadzwonić podczas mszy, że nie przyjdę, bo leje jak z cebra? :/ ech

Gość lambo miura
powiedz prawdę i niech sobie myśli co chce

Gość gość
ja ostatnio bylam na pogrzebie organizowanym przez firme http://www.koperski.com.pl , tez cos chyba bylo tam nie tak miedzy rodzina, bo ciagle jakies szeptane konflikty byly i nie wiem czy wolalabym juz nie isc i zeby ktos sie podasal chwile niz isc i sie klocic cicho nad grobem. w kazdym razie pogrzeb zorganizowany na najwyzszym poziomie, to jest najwazniejsze...