Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosba o pomoc 2010

Czy ktoś mógłby mi wysłac fragment Ebooka?? prosze :(

Polecane posty

Gość prosba o pomoc 2010

chodzi o to że mam limit 50 MB na chomikuj a potrzebuje ksiązke a ona nawet najmniejsza ma conajmniej z 54 MB ;/ potrzebujje do egzaminu 2 rozdziały , jestem osobą niepełnosprawną prosze o pomoc :(

Gość zomek
skad ją wziac i gdzie i jak wyslac ? Poza tym - zeby wyciac z PDFa kawalek to trzeba miec program, ja takiego nie mam.

Gość prosba o pomoc 2010
Strelau psychologia akademicka tom 2 . wydanie z 2000 roku :( tego nawet w księgarni ani na allegro nie ma :(

Gość zomek
a moze byc wydanie z roku 2004 ? Jesli tak - napisz do mnie maila na zomek@h22.homelinux.net

Gość zomek
Juz niepotrzebny ten podrecznik ? To po diabla to zawracanie glowy i zabieranie mojego czasu ? Jeszcze chwile go potrzymam ale jutro go kasuje.

Gość jikjk
zomek, frajer jestes i tyle. Ktos rzuca haslo, ze potrzebuje ksiazki, bierze na litosc tekstem o niepelnosprawnosci, a ty od razu szukasz i sciagasz ksiazke:D

Gość zomek
gdybym mial zrobic przelew na 1000 zlotych to bym sie nie zlapal, moge jednak poswiecic 60 sekund dla dobra ludzkosci, nawet jesli beda zmarnowane a transferowac moge duzo gigabajtow wiec mi to wisi.

Gość prosba o pomoc 2010
no wybacz, musiałam na chwilę zająć się czymś innym. za chwilę napiszę na mejla , tylko muszę sprawdzić których stron mi potrzeba chyba , że byłbys /bylabys tak miła i wysłała mi całość ale nie chce robić kłopotu