Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...i znalezc nie moge

pracy szukam...

Polecane posty

po jakich studiach i w jakich zawodach można dostać dzisiaj pracę? piszcie co robicie i po jakim kierunku?

Gość 4444eeeeeeeeeee
zootechnika z biotechnologia skonczona 2 lata temu-pracuje w sklepie na kasie za 1300 netto wrrr

z jakimi badaniami???

Gość Ja po kierunku filozofia
jestem grafikiem

Gość mmmddddddd
studnia nie wiele dziś maja do rzeczy...liczą się układy,znajomości etc. to powoduje ze trzeba schować ambicje do kieszeni i z pokorą wykonywać taką pracę jak jest. A jak jest? Praca miłej pani ekspedientki,którą 3/4 klientów traktuje jak niedouczonego tłumoka co nic innego nie potrafi tylko stać za lada i się głupio uśmiechać w każdej sytuacji i nie daj Boże powiedzieć czasem coś od siebie. A może ta Pani "sklepowa" ma ukończone 2 kierunki studiów i nie może znaleźć pracy. Jak to nie może? zapytają niektórzy! Zapraszam do Rzeszowa w poszukiwaniu-póki co pracy nie ma...

Gość cvcvbcvbvb
jestem po resocjalizacji i szukam pracy.....jakijkolwiek, w grudniu stuknie mi rok jak jestem na bezr. przykre to, najlepsze lata zycia uciekaja ....a ja cięgle bez piniędzy, zyc się nie chce, tylko wyć :(

Gość e-tinkaaa
ja rok temu skończyłam studia Historia na Ap w Krakowie i nie mam pracy wczesniej pracowalam ale bylam w ciży odeszlam mam jakies doswiadczenie dziecko z możliwośc opieki nad nim a nie mam pracy mam już dość mysle ze mogłabym nawet isc na studia drugi raz na jakies kursy itp byle tylko miec gwarancje ze znajde prace

rok to już długo,współczuję:/ mi sie skonczyła umowa na początku listopada,codziennie wysyłam po kilkanaście cv i nic,zero odzewu wiem że to może krótko ale zaczynam tracić nadzieję na cokolwiek

Gość e-tinkaaa
ja wysyłam już 4 mc i tez kiepsko jest tylko jakas akwizycja lub cos dla studentow zaocznych Fakt slabo znam jezyki , ale nawet jak zapisze się na nauke języka nie mam pewnosci ze znajde prace kolezanka skończyla dietetyke licencjat i pracuje jako ksiegowa ma 1900 zł na reke ale w tej firmie od 12 lat głowną księgową jest jej mama a je siostra po srednim wyksztalceniu pracuje tam już 6 lat

ja chyba tak zrobię że pojdę na studia,o kursach też myślałam tylko w sumie rzeczy jaki kurs miałby większy sens???

Gość e-tinkaaa
chory ten nasz kraj powoli wpadam w depresje nie chce cagle zyc za kase męza robic obiadki i czuc ze zycie mi ucieka a ja tylko siedze z laptopem lub w kuchni jestem młoda chce się rozwijac pracowac osiągnąć cos zyc normalnie miec swoje pieniądze swój swiat cele marzenia a dzis nie mam nic bo nie mam pracy

czyli kolejny przykład na to że licza się układy i znajomości... i jak tu cos osiągnąć w tym kraju?myślałam o wyjeździe za granicę,mogę sprzątać ale przynajmniej porządne pieniądze bym mogła zarobić,a tutaj ani dobrze ani żle płatnej pracy nie ma...

Gość e-tinkaaa
i znaleść nie moge ale na jakie studia ?? bo meczyc się bez przyszlości i wydawac kase na niby edukacje z której nic nie mamy mija się z celem Sama już dawno przeglądam kierunki na uczelni mysle o podyplomówce ale nawet nie znam szkoły w ktorej szukają nauczyciela z moimi kwali

w domu można zmysły postradać,ja mieszkam z chłopakiem i też moje życie polega na siedzeniu przed komputerem i zrobieniu obiadu na szybko,czekając aż on wróci z pracy:/ żenada

mnie tez szlag trafia, nie wiem czy to z moim cv jest cos nie tak czy co. jestem po studiach humanistycznych ale w czasie studiow pracowalam w kilku miejscach - i praca biurowa, przy komputerze, i w sklepie. a mimo to nikt nie zaprasza mnie nawet na rozmowe, moj telefon milczy. 2 razy sie ucieszylam jak ktos mnie zaprosil na rozmowe, po czym okazalo sie ze chodzi o prace z wynagrodzeniem prowizyjnym, nawet bez zadnej podstawy. mieszkam w dosc malym miescie, pewnie jak ktos kogos potrzebuje to daje ogloszenie do neta a przyjmuje znajomych... w sumie moze sama bym tak zrobila:(

no własnie,i jakie te studia zacząć zeby to mialo rece i nogi poźniej,heh

małe miasto czy duże wszędzie tylko znajomości... ja bym mogła wrócić do swojego rodzinnego miasteczka ale robiłabym to samo,czyli nic:/ mieszkam w warszawie, a wy???

Gość e-tinkaaa
plastusiowa Mam dokladnie tak jak ty tez mam doświadczenie na roznych stanowiskach studia ale brak mi znajomości a ogloszenia o prace to wlasnie tylko akwizycja typu sprzedasz zarobisz grosik nie ma normalnej pracy nigdzie

Gość e-tinkaaa
Ja mieszkam pod Krakowem (od slubu) wczesniej w Krakowie ale tez nie widze róznic czy male czy duże miasto wszędzie pelno chętnych i kiepskie oferty

ja jestem z ostrowca sw. masakra tu jest. wysylam cv na ogloszenia z praca, w ktorej wiem ze bym sobie poradzila, bo spelniam wymagania w 100%. i mimo wszystko...zero, nikt nie dzwoni. jak tu sie nie zalamac?

macie dziewczyny tak jak ja,doświadczenie wykształcenie,ambicje i chęci a nikt nas nie chce:(

Gość e-tinkaaa
plastusiowa tak jak bym o sobie czytała :) Kurcze zle się czuje ze tak długo nie pracuje

heh, na poczatku bylam pelna nadzieji, w kazdej pracy byli ze mnie zadowoleni (pracowalam w krakowie w 2 miejscach na pol etatu) a wrocilam do mojego miasta po studiach, bo moj chlopak akurat wyszedl z wojska i chcielismy byc w jednym miescie. on znalazl prace (przez znajomosci) a ja nie moge... do tego mnie wkurza bo sam ma prace zalatwiona i sie mi wymadrza ze mi sie pracowac nie chce bo jakby mi zalezalo to bym na kase poszla. (moja mama sama powiedziala - po to bulilam kase na twoje studia zebys na kasie nie musiala pracowac...)

Gość e-tinkaaa
Kolezanka z uczelni przerwała studia na 3 roku wyjechala za granice wyszla za maż ma dziecko maż pracuje ona w domu dorywczo pakuje jakies paczki i na nasze ma 3,5 tys i jeszcze na dziecko kase dostala a tka się z niej smiali ze studiów nie skończy itp eh szlak mnie trafia nie jestem jakims beztalenciem i snopem :( a bez pracy czuje się jak nikomu nie potrzebne nie mające prawa zyc nic

Gość e-tinkaaa
Kurcze zal ze czlowiek sie uczył płacił pieniądze zeby cos osiągnąc a teraz na kase do marketu (i to jeszcze pewnie nie chca po studiach przyjąść)musi isc to po co było studiować

Gość jhnuj
znaleść nadzieji sorry, i wy sie dziwicie, ze nikt nie chce zatrudnic takich nieukow?:O

z pracą jest teraz bardzo ciężko - szczególnie,że koniec roku się zbliża,ale trzeba wierzyć i szukać cały czas aż do skutku!!! Trzymam kciku

Gość ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjj
ja mialam prace, ale ja szybko tracilam. Pracodawcy oszukuja jak moga- a to dadza umowe na rok i rozwiazuja po 3-4mies, a to pracujesz i podpisuja zlecenie na koniec pracy Czasami mi sie wydaje, ze lepiej nie miec prawie nic w CV to chociaz nie drecza wtedy pytaniami, czemu juz tam nie pracuje

Gość ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjj
ja w dodatku z tego braku pracy jestem tak samo zmeczona jakbym ciezko pracowala :( Chodze na kurs, niby sie doksztalcam, ale to nic chyba nie daje :/