Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ...i znalezc nie moge

pracy szukam...

Polecane posty

po jakich studiach i w jakich zawodach mo偶na dosta膰 dzisiaj prac臋? piszcie co robicie i po jakim kierunku?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 4444eeeeeeeeeee
zootechnika z biotechnologia skonczona 2 lata temu-pracuje w sklepie na kasie za 1300 netto wrrr

Udost臋pnij ten post

z jakimi badaniami???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja po kierunku filozofia
jestem grafikiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmddddddd
studnia nie wiele dzi艣 maja do rzeczy...licz膮 si臋 uk艂ady,znajomo艣ci etc. to powoduje ze trzeba schowa膰 ambicje do kieszeni i z pokor膮 wykonywa膰 tak膮 prac臋 jak jest. A jak jest? Praca mi艂ej pani ekspedientki,kt贸r膮 3/4 klient贸w traktuje jak niedouczonego t艂umoka co nic innego nie potrafi tylko sta膰 za lada i si臋 g艂upio u艣miecha膰 w ka偶dej sytuacji i nie daj Bo偶e powiedzie膰 czasem co艣 od siebie. A mo偶e ta Pani "sklepowa" ma uko艅czone 2 kierunki studi贸w i nie mo偶e znale藕膰 pracy. Jak to nie mo偶e? zapytaj膮 niekt贸rzy! Zapraszam do Rzeszowa w poszukiwaniu-p贸ki co pracy nie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cvcvbcvbvb
jestem po resocjalizacji i szukam pracy.....jakijkolwiek, w grudniu stuknie mi rok jak jestem na bezr. przykre to, najlepsze lata zycia uciekaja ....a ja ci臋gle bez pini臋dzy, zyc si臋 nie chce, tylko wy膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
ja rok temu sko艅czy艂am studia Historia na Ap w Krakowie i nie mam pracy wczesniej pracowalam ale bylam w ci偶y odeszlam mam jakies doswiadczenie dziecko z mo偶liwo艣c opieki nad nim a nie mam pracy mam ju偶 do艣膰 mysle ze mog艂abym nawet isc na studia drugi raz na jakies kursy itp byle tylko miec gwarancje ze znajde prace

Udost臋pnij ten post

rok to ju偶 d艂ugo,wsp贸艂czuj臋:/ mi sie skonczy艂a umowa na pocz膮tku listopada,codziennie wysy艂am po kilkana艣cie cv i nic,zero odzewu wiem 偶e to mo偶e kr贸tko ale zaczynam traci膰 nadziej臋 na cokolwiek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
ja wysy艂am ju偶 4 mc i tez kiepsko jest tylko jakas akwizycja lub cos dla studentow zaocznych Fakt slabo znam jezyki , ale nawet jak zapisze si臋 na nauke j臋zyka nie mam pewnosci ze znajde prace kolezanka sko艅czyla dietetyke licencjat i pracuje jako ksiegowa ma 1900 z艂 na reke ale w tej firmie od 12 lat g艂own膮 ksi臋gow膮 jest jej mama a je siostra po srednim wyksztalceniu pracuje tam ju偶 6 lat

Udost臋pnij ten post

ja chyba tak zrobi臋 偶e pojd臋 na studia,o kursach te偶 my艣la艂am tylko w sumie rzeczy jaki kurs mia艂by wi臋kszy sens???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
chory ten nasz kraj powoli wpadam w depresje nie chce cagle zyc za kase m臋za robic obiadki i czuc ze zycie mi ucieka a ja tylko siedze z laptopem lub w kuchni jestem m艂oda chce si臋 rozwijac pracowac osi膮gn膮膰 cos zyc normalnie miec swoje pieni膮dze sw贸j swiat cele marzenia a dzis nie mam nic bo nie mam pracy

Udost臋pnij ten post

czyli kolejny przyk艂ad na to 偶e licza si臋 uk艂ady i znajomo艣ci... i jak tu cos osi膮gn膮膰 w tym kraju?my艣la艂am o wyje藕dzie za granic臋,mog臋 sprz膮ta膰 ale przynajmniej porz膮dne pieni膮dze bym mog艂a zarobi膰,a tutaj ani dobrze ani 偶le p艂atnej pracy nie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
i znale艣膰 nie moge ale na jakie studia ?? bo meczyc si臋 bez przyszlo艣ci i wydawac kase na niby edukacje z kt贸rej nic nie mamy mija si臋 z celem Sama ju偶 dawno przegl膮dam kierunki na uczelni mysle o podyplom贸wce ale nawet nie znam szko艂y w ktorej szukaj膮 nauczyciela z moimi kwali

Udost臋pnij ten post

w domu mo偶na zmys艂y postrada膰,ja mieszkam z ch艂opakiem i te偶 moje 偶ycie polega na siedzeniu przed komputerem i zrobieniu obiadu na szybko,czekaj膮c a偶 on wr贸ci z pracy:/ 偶enada

Udost臋pnij ten post

mnie tez szlag trafia, nie wiem czy to z moim cv jest cos nie tak czy co. jestem po studiach humanistycznych ale w czasie studiow pracowalam w kilku miejscach - i praca biurowa, przy komputerze, i w sklepie. a mimo to nikt nie zaprasza mnie nawet na rozmowe, moj telefon milczy. 2 razy sie ucieszylam jak ktos mnie zaprosil na rozmowe, po czym okazalo sie ze chodzi o prace z wynagrodzeniem prowizyjnym, nawet bez zadnej podstawy. mieszkam w dosc malym miescie, pewnie jak ktos kogos potrzebuje to daje ogloszenie do neta a przyjmuje znajomych... w sumie moze sama bym tak zrobila:(

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie,i jakie te studia zacz膮膰 zeby to mialo rece i nogi po藕niej,heh

Udost臋pnij ten post

ma艂e miasto czy du偶e wsz臋dzie tylko znajomo艣ci... ja bym mog艂a wr贸ci膰 do swojego rodzinnego miasteczka ale robi艂abym to samo,czyli nic:/ mieszkam w warszawie, a wy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
plastusiowa Mam dokladnie tak jak ty tez mam do艣wiadczenie na roznych stanowiskach studia ale brak mi znajomo艣ci a ogloszenia o prace to wlasnie tylko akwizycja typu sprzedasz zarobisz grosik nie ma normalnej pracy nigdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
Ja mieszkam pod Krakowem (od slubu) wczesniej w Krakowie ale tez nie widze r贸znic czy male czy du偶e miasto wsz臋dzie pelno ch臋tnych i kiepskie oferty

Udost臋pnij ten post

ja jestem z ostrowca sw. masakra tu jest. wysylam cv na ogloszenia z praca, w ktorej wiem ze bym sobie poradzila, bo spelniam wymagania w 100%. i mimo wszystko...zero, nikt nie dzwoni. jak tu sie nie zalamac?

Udost臋pnij ten post

macie dziewczyny tak jak ja,do艣wiadczenie wykszta艂cenie,ambicje i ch臋ci a nikt nas nie chce:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
plastusiowa tak jak bym o sobie czyta艂a :) Kurcze zle si臋 czuje ze tak d艂ugo nie pracuje

Udost臋pnij ten post

heh, na poczatku bylam pelna nadzieji, w kazdej pracy byli ze mnie zadowoleni (pracowalam w krakowie w 2 miejscach na pol etatu) a wrocilam do mojego miasta po studiach, bo moj chlopak akurat wyszedl z wojska i chcielismy byc w jednym miescie. on znalazl prace (przez znajomosci) a ja nie moge... do tego mnie wkurza bo sam ma prace zalatwiona i sie mi wymadrza ze mi sie pracowac nie chce bo jakby mi zalezalo to bym na kase poszla. (moja mama sama powiedziala - po to bulilam kase na twoje studia zebys na kasie nie musiala pracowac...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
Kolezanka z uczelni przerwa艂a studia na 3 roku wyjechala za granice wyszla za ma偶 ma dziecko ma偶 pracuje ona w domu dorywczo pakuje jakies paczki i na nasze ma 3,5 tys i jeszcze na dziecko kase dostala a tka si臋 z niej smiali ze studi贸w nie sko艅czy itp eh szlak mnie trafia nie jestem jakims beztalenciem i snopem :( a bez pracy czuje si臋 jak nikomu nie potrzebne nie maj膮ce prawa zyc nic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 e-tinkaaa
Kurcze zal ze czlowiek sie uczy艂 p艂aci艂 pieni膮dze zeby cos osi膮gn膮c a teraz na kase do marketu (i to jeszcze pewnie nie chca po studiach przyj膮艣膰)musi isc to po co by艂o studiowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhnuj
znale艣膰 nadzieji sorry, i wy sie dziwicie, ze nikt nie chce zatrudnic takich nieukow?:O

Udost臋pnij ten post

z prac膮 jest teraz bardzo ci臋偶ko - szczeg贸lnie,偶e koniec roku si臋 zbli偶a,ale trzeba wierzy膰 i szuka膰 ca艂y czas a偶 do skutku!!! Trzymam kciku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjj
ja mialam prace, ale ja szybko tracilam. Pracodawcy oszukuja jak moga- a to dadza umowe na rok i rozwiazuja po 3-4mies, a to pracujesz i podpisuja zlecenie na koniec pracy Czasami mi sie wydaje, ze lepiej nie miec prawie nic w CV to chociaz nie drecza wtedy pytaniami, czemu juz tam nie pracuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffffffffffffffffjjjjjjjjjjjjjj
ja w dodatku z tego braku pracy jestem tak samo zmeczona jakbym ciezko pracowala :( Chodze na kurs, niby sie doksztalcam, ale to nic chyba nie daje :/

Udost臋pnij ten post