Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna lapicka

jak z klasą zakończyć znajomość z facetem?

Polecane posty

Gość zuzanna lapicka

powiedzmy, że było między nami coś kiedyś, ale sie spartoliło, czuję się lekko zraniona i oszukana, bo w zasadzie urwało się niedługo po seksie. Niby on jeszcze się kontatkuje ze mna, gada itd, niby wzsystko ok, ale widze ze to umarło, jak najlepiej to zakonczyc, napisac sms, ze fajnie bylo ale to koniec i nie pisz juz do mnie, czy nie odzywac sie wogole tak jak to robia faceci i nie odpisywac wogole? czy udawac ze nic sie nie stalo i normalnie sie zachowywac

Gość hahahahahahaha
nieśmiertelny tekst kastrujący faceta jednym zdaniem "wolę żebyśmy byli przyjaciółmi a niżeli kochankami" myślę że był by idealny na tę okazję

Gość zuzanna lapicka
problem w tym ze ja go bardzo szanuje i lubie i nie chce go krzywdzić w jakiś wyszukany sposob (bo to potrafie), chce po prostu zeby wiedzial ze coś traci i jesli nie zareaguje to sie ze mna pożegna, nie chce palic za soba mostów. chce wymusic na nim jakies dzialanie, albo w ta albo wewte, choc bardziej nasza znajomosc ma sie ku rozplynięciu we mgle

Gość zuzanna lapicka
halooo

powiedzialabym mu ze przejdziemy w etap w kolezenski jezeli sie nie postara,albo pokaz ze Ci na mnie zalezy jak nic nie zrobi to sie pozegnaj z nim

Gość po mojemu to sama
robisz sobie jeszcze nadzieje :P skoro olał to olej.

Gość zuzanna lapicka
ale wg niego jestesmy na takim etapie kolezenskim, a ja do koleżenstwa nie włączam seksu i jakis rozmow o uczucaich i zakochaniu ktore mialo miejsce

Gość hahahahahahaha
ty się zastanów czego chcesz, bo w jednym zdaniu chcesz kończyć znajomość a w drugim piszesz że nie.

Gość zuzanna lapicka
no takie sa kobiety :P oczywiscie ze chce zeby za mna szalał, ale skoro widze ze nie abrdzo mu zalezy to trzeba konczyc nie? i chce to zrobic, zeby jakos wyjsc z tego z twarza :P