Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crockpot lady

Wolnowar. Slow cooker. Ktos uzywa?

Polecane posty

Gość crockpot lady

Jak w temacie :)

Gość sylwiaLat
Osobiście używam od niedawna sprzętu do slow cooking firmy Crock Pot. Polecam. Super mi wychodzą tutaj gulasze. Taki smak i aromat to normalnie nie ma szans, żeby wyszedł.

Gość grty66
Ja sobie już nie wyobrażam innego gotowania niż slow cooking. Jedzenie wychodzi nieporównywalnie lepsze, niż przy normalnej obróbce. Z wolnowarów na pewno polecam coś takiego jak Crock Pot. Solidna jakość, prosta i wygodna obsługa, wysoka wytrzymałość.

Gość ghhg
Na tę chwilę mam wolnowar od Crock Pot. Wcześniej miałem inny i akurat muszę powiedzieć, że Crock Pot sprawdza się rewelacyjnie. Mogę go polecić każdemu. A co do sposobu przyrządzania potraw to zdecydowanie ważniejsza jest jakość posiłków od czasu poświęconego na ich przygotowanie.

Gość vvfg
Jeżeli szukasz urządzenia do slow cookingu to polecić Ci mogę tylko jedno, a mianowicie wolnowar marki Crock Pot. Jest przecudowny, w końcu poznasz prawdziwy smak potraw. Jak go kupisz, już nigdy nie zamienisz go na nic innego! Gwarantuję!

Gość sdfff
Hmm, powiem, że już od dawna mnie slow cooking interesował. Poznałem to jak pracowałem w Anglii, tam jest popularniejszy. Korzystam na co dzień ze sprzętu Crock Pot. Moim zdaniem najlepsza opcja na rynku. Dobry stosunek jakości do ceny.