Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calculator-ka

Docieranie.

Polecane posty

Gość calculator-ka

Niedawno zamieszkałam z chcłopakiem. I powiem szczerze, ze inaczej sobie to wyobrażałam;/ Jesteśmy na etapie docierania a wydawało mi się , ze znam go od "podszewki" i u nas takiego problemu nie bedzie. Tym bardziej , że nie jesteśmy dziećmi-ja 26 on 29 lat w tym 6 lat razem. Obowiązki, sex dosłownie wszystko jest inaczej niż myslałam. Aż mam doła. Chcę spędzić z tym człowiekiem całe zycie a nie potrafimy się teraz dogadać. Macie może receptę na to albo chociaż pocieszające historie , ze u Was się udało i teraz jesteście szczęśliwi.

Gość onka 122
Ja też za niedługo zamieszkam ze swoim facetem.I też boję sie jak to bedzie.A najbardziej chyba kuchni.Mieszkamy w różnych częściach Polski i mamy zupełnie różne gusta kulinarne.A przecież wiadomo,że chciałabym żeby mu smakowało:)

Gość chyba tylko w PL takie halo
to raz gotuj ty a raz on

Gość zawsze najszczerszy
ważne, żeby tobie smakowało :p

Gość anikaaaaa
ja tam z moim obecnym mężem zamieszkałam po 2 tygodniach heheheh:) i sie nie zaskoczyłam awrecz przeciwnie bardzo pozytywnie zaskoczyłam. po prostu nie myslałam o tym jak bedzie. własnie najgorzej jest jak sie mysli jak bedzie jak byc powinno i jak nie powinno...to normalne ze kazdy ma swoje wady zalety, upodobania i przyzwyczajenia:) sztuka to kompromis i duzo rozmów...

Gość onka 122
On nie potrafi gotować:)I pralki też się boi jak ognia.Przyznał się bez bicia na samym początku.

Gość calculator-ka
Ja muszę przyznać , ze miałam masę wyobrażeń o tym jak to będzie gdy zamieszkamy razem. On chce ustawiać mnie , ja jego i błędne koło się zamyka. My na szczęście o jedzenie się nie kłucimy:) Ale np. sex. Wcześniej był prawie codziennie, spontanicznie mimo, z warunkami było róznie. A teraz... mozemy kiedy chcemy ale On chęci nie ma. Zanim zamieszkaliśmy były rozmowy jak to namiętnie będzie i szalenie. I wyszło jedno wielkie nic;/

Gość calculator-ka
Niedługo. Od końca października.