Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam studentka

ile wydajecie MIESIĘCZNIE na jedzenie, kosmetyki ...?

Polecane posty

Gość taka tam studentka

Mam pytanie do osób młodych, studentów, pracujących, ale takich, którzy mieszkają sami, lub ze współlokatorami, choć to bez znaczenia. Chodzi mi o to, że kupują sami dla siebie produkty, o :) Ile wydajecie miesięcznie? Chodzi mi o wydatki OPRÓCZ rachunków, czynszu, opłaty za wynajem. Jakieś jedzenie, kosmetyki, wyjścia, imprezy etc. Ja mam wrażenie, że wydaję za dużo. Pieniądze się rozpływają. A nie imprezuję jakoś często, staram się głównie kupować w Biedronce. No ale wiadomo, czasem wyjdę na kawę z facetem, jakieś kino... I tak jestem ciekawa - jak jest u Was? Ile wydajecie? Jak żyjecie? :)

Gość taka tam studentka
up!

Gość nudeeeee
120 na jedzenie \3 os. ok 3oo na kosmetyki/3 os.Możesz podzielić to ci wyjdzie na osobę

Gość tertrtettrt
Mieszkam z mamą, więc ona kupuje jedzenie. Co do kosmetyków to ich liczba w moim przypadku jest dość ograniczona... korzystam z szamponów, mydeł itd mamy. "Osobiste", typu podkład, tusz, brąz starczają mi na długo

Gość nudeeeee
* 1200 na jedzenie

Gość oooooooolllll
25 zł

Gość weddddool
ok 5000

Gość nudeeeee
A na wyjścia to różnie czasami dużo czasami prawie nic .Zależy od miesiąca ,wiadomo ,że latem więcej ,bo pogoda sprzyjająca wyjściom ,a zimą obiadki u mamy albo teściów nie kosztują.

Gość tertleettt
up up

Gość mieszkam z kolezanka
na jedzenie jakies 300-400zl na leczenie w tym miesiacu i lekarstwa okolo1200zl.

Gość paschalina
jedzenie: ok. 300; z czego ok. 100 na jedzenie na mieście; mam zajęcia do wieczora, nie opłaca mi się wracać do domu na obiad. Wliczam w to też wypady na kawę, pizzę etc. kosmetyki plus ciuchy 300/ miesiąc ale to średnia bo na zakupy ciuchowe chodzę rzadko, jak są wyprzedaże i wydaję wtedy więcej. ok 50 raz na dwa miesiące na podstawowe środki czystości- proszki, płyny itd. ok. 50-100 na kulturę- kino, teatr, koncerty, płyty, prasa, książki.

Gość crunchips;p
hejka:) mieszkam juz 12 miesiecy na swoim a jeszcze nie obliczylam ile wydaje na wszystko hehheheh;000 Pracuje na 1.5 etatu i studiuje zaocznie, zarabiam tak mniej wiecej 1600 na reke i starcza na wszystko. odkladzam tez na przyjemnos ci. w ciagu roku zaoszczedzilam juz na laptopa i cyfrowke