Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co nie zna angola

kochane wielka prosba przetlumaczcie mi to na angielski

Polecane posty

no juz wyslane moi drodzy i wiecie co zrobilam, maly mixik z wszystkich 3 waszych pomocy zeby jak najlepiej wyrazic swoj charakterek tez... i to na koncu o bledach tez jest fajnie, i tak sie zdziwi bo na zywo dogadywalismy sie prawie na migi lub mieszalam cos po polsku haha ale co jak sie chce to mozna sie dogadac i nie ma zadnych granic dziekuje slicznie moi drodzy

Gość okrutnica ze mnie
chek, a kto tak napisał?

ale atencion bo napewno was jeszcze bede potrzebowac...

Sorry, all the news (nie messages:)) aha i "tried" a nie "tryed" ale ogolnie podoba mi sie tlumaczenie dyrectore, reszta tak sztywna ze szok!:p

czy wspominalam ze mowilam przez roztargnienie po polsku do niego?wiec jak myslicie czy zwroci teraz uwage na takie bledziki? haha

Gość okrutnica ze mnie
Moim zdaniem 3 tłumaczenia są bardzo fajnie i prosto napisane. A kolega trochę udziwnił i pokombinował, ale spoks.

Nieee...na pewno pochwali cie za dobry angielski..jesli jakies bledy strzelilas, to nic...nawet ludziom anglojezycznym zdarza walnac niezle byki:) ogolnie to ze mowilas czy pisalas do niego po polsku to normalka;) czasem trudno sie przestawic z jezyka na jezyk

Gość matildeeeeeeeeee
A w Polsce wszyscy mówią hiperpoprawnie, tak? Kurcze! Polacy walą takie błędy,że aż oczy bolą jak się czyta i uszy puchną, jak słucha! Zacznijcie się normalnie posługiwać angielskim,a nie...pilnujecie tej gramatyki bardziej niż sami Anglicy :/

Gość ghmmhgfd
to dyrectore do przyjęcia pozostale są zbyt drewniane

Matildeee - twoja wypowiedz nie ma sensu. Ogolnie nie chodzi o gramatyke tylko o podstawowe bledy w wypowiedziach, ale zarowno autorka jak i autor najlepszego tlumaczenia wypowiedzieli sie, w tej kwesti i jest ok. I sie nie rzucaj:)