Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam_pprz

Ciąża?

Polecane posty

Gość adam_pprz

Witam, kochałem sie z dziewczyną pierwszy raz, zabezpieczyłem się, miała niepłodne dni ... kochaliśmy się chwilę gdyż na więcej nie pozwolił jej ból, wyszedłem (bez dojścia). Po 5 dniach zrobiliśmy test na wszelki wypadek (po prostu) okazało się, że niby jest w ciąży. Co o tym sądzicie?

zabezpieczyles sie prezerwatywa mysle ale po 5 dniach to nawet test nie wyjdzie , jesli wyszla ciaza to chyba juz w niej musiala byc :D

jesli jest w ciązy to nie mozliwe ze z tobą hehehehehe,sory ale smiesza mnie takie akcje,a co tzn ze niby wyszło ze jest w ciąży??dwie kreski czy nie??

Gość jak wyżej
to niemożliwe, żeby była z Tobą

Gość drogi adamie...
niby jest w ciąży to niby urodzi ci niby dziecko ;) a tak na powaznie to pracę domową już odrobiłeś? pani będzie niezadowolona jutro w gimnazjum :D

ciekawi mnie to ze niby jest w ciazy - czyli chyba 2 kreski wyszly ale nie przejmuj sie nie jest z toba w ciazy :D:D

Gość adam_pprz
Była 1 kreska, druga słabo widoczna, okres się spóźnia 3 dzień. (a gimnazjum skończyłem dawno, jeszcze przed studiami ...)

Nie rozumiem jak facet w trakcie czy tez już po studiach może nie wiedzieć takich rzeczy?? Toż to wstyd!!

no to stary,tak jak u mnie jedna była mocna druga była blada ale ciąża jest,po tym co napisałes na poczatku nie jest to twoje dziecko...lepiej z nia pogadaj z km spała

adam_pprz Była 1 kreska, druga słabo widoczna, okres się spóźnia 3 dzień. druga slabsza to ciaza :) ale napewno nie jest z toba w ciazy nie twoje dziecko bo to nie mozliwe ;) no chyba ze kochaliscie sie wczesniej bo jezeli nie , 100% i daje ci moja reke ze nie jest w z TOBA w ciazy :)

Gość adam_pprz
To był nasz pierwszy raz, bez dojścia, w gumie ... uważacie, że po 5 dniach test nie wykazałby ciąży? (ja sie na tym nie znam, dlatego założyłem temat).

to juz znasz odpowiedz na nurtujace cie pytanie...zycze powodzenia ale z kims innym pogratuluj jej oczywiscie ale niezła laska co myslała ze faceta złapie na dziecko ,ze takie jescze sa na tym swiecie heheheh sory ale chyba juz za stara jestem

adam_pprz To był nasz pierwszy raz, bez dojścia, w gumie ... uważacie, że po 5 dniach test nie wykazałby ciąży? (ja sie na tym nie znam, dlatego założyłem temat). jak to wasz 1 raz byl , ty po studiach i prawiczek no ok ale ona dziewica to nie byla :D po 5 dniach nie wyjdzie test a jesli go zrobila i wyszly 2 kreski choc druga slabsza jest w ciazy , ale nie z toba , bo stezenie tak szybako nie rosnie :O albo to marne provo albo szuka jakiegos glupiego jelenia :D jesli dalej bedzie w ciazy i to z toba po urodzeniu dziecka zrob DNA ale mysle ze to prowo haha

Gość adam_pprz
Nie wiem o co chodzi z tym provo, ale ja niestety mówie poważnie, jestem cały teraz w kropce, byłem prawiczkiem, to fakt.

Gość adam_pprz
Sam nie wiem czy była dziewicą, twierdziła że tak ...

no dobrze a my ci mowili ze ona jest w ciazy ale nie z toba a dziewica to napewno nie byla prowo no sluchaj bo sie wierzyc az nie da :) chlopie nie twoje dziecko i juz a panienke poslij w diably odpowiedz masz .

Gość adam_pprz
Więc cały ten czas byłem naiwny? To był mój pierwszy stosunek i powinienem był poznać czy była dziewica?

Gość okrutnica ze mnie
Może ma problemy z hormonami dziewczyna, stąd druga kreska? Niech idzie do Laboratorium i zrobi betę z krwi, będzie wówczas na 100% wiedziała czy jest w ciąży. Kosztuje to około 25zł zależnie od Laboratorium.

adam_pprz Więc cały ten czas byłem naiwny? To był mój pierwszy stosunek i powinienem był poznać czy była dziewica? nie wiem czy poznaje sie czy ktos jest dziewica bo nie jestem facetem :D ale tak byles naiwny aaaa i nie wierze ze ktos ma problemy z hormonami wtedy ukaze sie 2 kreska ja nie wierze w ta cala historie a wszczegolnosci w panienke ktora napewno wie ze test po 5 dniach po stosunku ukaze prawda, dobrze wiedziala ze w ciazy jest , badz wlasnie sie dowiedziala :D

Gość adam_pprz
Życie jest przykre, tyle czasu razem ...

Gość okrutnica ze mnie
adam daj se na wstrzymanie. Zaprowadź ją na betę, wtedy jak wyjdzie że to ciąża, to dopiero się zamartwiaj.

tyle czasu razem ? a ile dokladnie ? nie no ten temat to nie jest prawdziwy :D bo nie wierze nie wierze normalnie hehe

okrutnica ze mnie adam daj se na wstrzymanie. Zaprowadź ją na betę, wtedy jak wyjdzie że to ciąża, to dopiero się zamartwiaj. oczywiscie na wyniki tez musisz miec oko bo okaze sie ze to ciaza 5 tyg:D

Gość okrutnica ze mnie
no dokładnie! Na wynikach są podane normy, więc adasiu dowiesz się który to już tydzień jesteś tatusiem :P

Gość adam_pprz
Uważa, że mnie nie zdradziła i że dziecko jest moje, a przez to, że miałem wątpliwości zerwała ze mną. Do usunięcia

Gość mjhgtfrvgbnjuhygt
a moze pokochasz jak swoje? moze ona nie wie kto jest tatusiem? ile jestescie razem?

Gość okrutnica ze mnie
No to masz już odpowiedź, zerwała, bo to nie Twoje, nie sądziła że jesteś taki bystry i kapniesz się że to nie Twoje. Powinna się raczej miło rozczarować, że nie taki z Ciebie bezmózg.