Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9999999999999991111111

DIEWCZYNY ILE MUSI ZARABIAC CHLOPAK ZEBYSCIE SIE NIM ZAITERESOWALY

Polecane posty

PYTAM SERIO

Gość ano tak adalinaaaaaaaaaa
jeśli dziewczyna od początku jest zainteresowana tym, ile zarabiasz, to posłuchaj dobrej rady - uciekaj od niej :D

Pieniądze nie mają wiele do rzeczy, chyba logiczne jest, że nie zainteresuje mnie brzydal, gruby, łysiejący choćby jego zarobki na miesiąc przekraczały 50.000 PLN.

Gość almost six feet tall
Durny temat :P Wszyscy pewnie będą pisać, że to bez znaczenia, a jeśli ktoś sądzi inaczej, to jest wstrętnym materialistom... I na dobrą sprawę to prawda, zarobki jako główne kryterium raczej sprawdzać się nie powinny, ale... Nie chciałabym, by mój facet zarabiał mniej ode mnie. Znając mężczyzn, miażdżyłoby mu to ego.

szczerze mowiac , to widuje ci innego na ulicy , tylko ciekawe co zrobisz jak ten brzydal kupi tobeie torebke od versace i szpilki manolo blanik a na koniec zaproponuje 2 tygodnie wakacji na karaibach w 5 gwiazdkowym hotelu , a dla przykladu przystojny mily facet zaproponuje zamiast tego lody i kino

szczerze mowiac , to widuje ci innego na ulicy , tylko ciekawe co zrobisz jak ten brzydal kupi tobeie torebke od versace i szpilki manolo blanik a na koniec zaproponuje 2 tygodnie wakacji na karaibach w 5 gwiazdkowym hotelu , a dla przykladu przystojny mily facet zaproponuje zamiast tego lody i kino I tak wybiorę tego drugiego :O Dla mnie osobiście to byłoby poniżające, gdybym była zależna finansowo od faceta i kupowałby mi jakieś drogie prezenty, wycieczki itp. :O

Gość co najmniej tyle co ja
bo nie ma nic gorszego od sfrustrowanego faceta, który zarabia mniej od swojej kobiety

Gość ciećwierzyna pała
wogóle polskie golce mnie nie interesują , zabrudzone , niedomyte bez mieszkania dużego i bez aston martin, głupi i prózni polaczki

no.... slucham