Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quinny westilkia

Moj facet pojechal do dziecka.

Polecane posty

Gość quinny westilkia

A tam oczyswiscie jest byla.I co napisalam sms i nawet nie raczy odpisac.Jestem taka wsciekla na niego.

Gość no i co z tegooooooooooooooi
bawi sie z dzieckiem, ktorego nie widzi pewnie czesto i na pierdoly nie bedzie odp.

Gość quinny westilkia
ale napewno jest z nim byla.

Gość no i co z tegooooooooooooooi
a gdzie ma byc jak nie z dzieckiem?:O

Gość upuppuppa
przyzwyczaj sie. ja mam tak co weekend.

Gość quinny westilkia
Razem we 3 spedzaja ten czas.A ja sie wsciekam.

to sie wsciekaj. nic na to nie poradzisz. to byla,a ty jestes obecna. takze nie wiem po co zakladasz dziwny temat. mam podobnie i nie panikuje jak ty, troche zaufania!!!! widzialy galy,kogo braly

Gość quinny westilkia
Wlasnie zroumialam ze takie jego wyjazdy do dziecka mnie wykanczaja.

Gość upuppuppa
mo wiem, moj tez. mnie tez szlag trafial ptzez kilka miesiecy ale juz przywyklam. wiem ze to jego byla i nic juz praktycznie do niej nie ten.

Gość quinny westilkia
A jeszcze pojechal dzis rano i wraca jutro wieczorem.Ma spac niby w hotelu.

Gość angoss ananas
a dlaczego nie bierze dziecka do siebie i nie bawicie się we trójkę? zarzadaj tego i po sprawie!

Gość DEWDWDE
to po się pakujesz w taki zwiazek.. chyba wiedziałas, ze ma dzieciaka..

Gość quinny westilkia
Bo byla mu niechce dac.

Gość angoss ananas
a to była decyduje o tym ? :-D w jakim wieku dziecko?

Gość moze nie chciec,ale musi mu da
c

Gość quinny westilkia
Dziecko ma 3 latka.

Gość toć ręce mi opadły...
Po cholere sie w to ładujesz? ma dziecko to sie z nim spotyka, przynajmniej dobrze to o nim świadczy. A jesli martwisz sie gdzie spi, o czym z nią gada i ze w ogóle gada to masz kobieto problem. Zastanów sie czy chcesz tak żyć nastepne kilkanascie lat.

Gość angoss ananas
to co ma do tego była?cyckiem już go chyba nie karmi? powinien brać dziecko do siebie

Gość Dziecko ,ojciec ,milosc
Moj maz tez ma dziecko z poprzedniego malzenstwa,tez na poczatku tego nie lubialam,tych jego wizyt.Ale czlowiek madrzeje gdy czas przynosi doswiadczenia,teraz ja mam z nim dziecko,jestesmy w separacji,teraz wszystko juz rozumiem.Uwierz mi ty jestes jego nr 1 jako kobieta,a dziecko nr 1jako dziecko.Wyluzuj ,kiedys zrozumiesz

Gość quinny westilki
Zawsze po takim spotkaniu z dzieckiem jest dziwny.Nie obecny , smutny.Ciezko sie z nim dogadac.

Gość pewnie utulił dziecko do snu
a ona mu obciąga po czym wylądują w łóżku spędzi z nią upojne chwile stąd potem jego dziwne zachowanie

co to ma znaczyć że była mu dziecka nie daje, mają równe prawa co do opieki. W wyznaczonym czasie ona ma zasrany obowiązek dać dziecko chyba że w wyroku po rozwodzie ma napisane że tylko u niej ale z doświadczenia wiem że tak nie piszą.

Gość trzeba było jechać z nim
jak wynajmuje hotel, to miałabyś się gdzie podziać

Egoistka z ciebie!!! Rozwod rodzicow jest zawsze szokiem dla dziecka. Madrzy rodzice nie pokazuja dziecku co ich dzieli, tylko to, co ich laczy. Dobrze wiec, ze jego rodzice spotykaja sie z dzieckiem w trojke. To daje dziecku poczucie bezpieczenstwa. A ty wyluzuj. Nie pisz do niego sms-ow i nie dzwon, kiedy jest z dzieckiem. Pewnie nieczesto je odwiedza, wiec daj im spokoj wtedy, gdy maja dla siebie kilka chwil.

Kurcze...mam nadzieję, że ten facet się opamieta i wróci do matki dziecka.... Skoro razem czas spędzają i Ci nie odpisuje znaczy, że sie z nimi nie nudzi.... Mam nadzieję, że między nimi znowu zacznie iskrzyć :) Pozdrawiam

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
bierzesz sobie piękną pożyczke na plecy. co miesiac placisz z waszej domowej(czyli takze twojej) kieszeni 450 złotych do 600:D dziewczyny czemu jestescie takie głupie? co on ten rozwodnik mial, czego nie mieli inni bez dzietni? nigdy sie na to nie zgodze, na rozwalone wekendy, puste swieta, na sms od bylej kobiety kilka razy, a w nosie, i czemu ja mam rezygnowac z maciezynstwa? bo skoro on juz ma jedno dziecko, to wiecej niz jedno z toba nie bedzie chcial miec:D jak wzielas takiego jebake, to niech idzie do roboty na dwa etaty i pracuje na dziecko:D:D:D

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
istna dynastia, a tobie szczerze wspolczuje autorko tematu takiego wekendu zepsutego, na pewno nie odpisze przed obiadem, pociesze cie ze na bank nie bedzie to obiad u bylej, a w makdonaldzie, potem wybuli kupe kasy na prezenty dla dzieciaka, bo tak dzis rozwodnicy wychowuja dzieci