Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdennonn

faceci, ładna brunetka czy ładna blondynka? ...

Polecane posty

Gość j.b.
same brunetki przegrywają życie na kafeterii, przykre

Gość vapartella
przegrywamy? mylisz się jesteśmy silniejsze bo nasze przodkinie z jaskiń też były brunetkami

Gość kafetrjaankaa
pewnie że brunetki są śliczne :) szczególnie ładnie nam w jasnych ubraniach, np białej bluzce jak na nią ciemne włoski opadną.

Gość prawikk kafeteriii
brunetke ale z jasnymi oczami :p

Gość lalllaaa
A ja jestem brunetką :) Taką prawdziwą niefarbowaną. Czarne włosy i ciemnobrązowe oczy.... i w życiu nie chciałabym być blondynką.

Gość kociczka majdana
Brunetki szybciej siwieją i szybciej się starzeją, a blondynki, choc uwazane za puste maja duży temperament i zero zmarszczek. poze tym maja wiekszy iloraz inteligencji i gorące serce, nie sa wyrafinowane.

Gość estab
naaawet i łysa, byle nie taka głupia jak te tutaj

Gość kolorowy jarmark pełen złudzeń
co do zmarszczek i siwych włosów to przecież wszystko zależy tylko i wyłącznie do człowieka...

Gość SLD
Do prawdy? Ocenianie kobiety tylko po kolorze włosów też o czymś świadczy, nieprawdaż?

Gość szczera_aż_do_bólu
czemu tak wam zależy na preferencjach facetów z neta,większosć z nich to garbate lamusy w okularach albo inne przychlasty,na które nie spojrzałybyście w realu

Gość gość
fajno, ja jestem brunetką z niebiesko-zielonymi oczami :)

Gość alwaroo
ZDECYDOWANIE BLONDYNKA.MAM SŁABOSĆ DO BLONDYNEK ,WIEM ZE TO GŁUPIE ALE NAWET CHŁOPAKI Z MOJEJ PAKI LECĄ NA BLONDYNKI. I NAWET TEN STEREOTYP ŻE NIBY SA GŁUPIE NIE PRZESZKADZA MI. Może poprostu sa seksowniejsze i bardziej dbaja o siebie.

Gość maciusss77
Dodam że nie prawda jest to że blondynki sa łatwiejsze..miałem dziewczyny brunetki i blondynki,,i te ciche i nie pozornie wygladajace brunetki, strasznie sie pruja..a mimo to nikt nie zwraca na to uwagi..nawet nie maja złej opinni,może dlatego że nie maja tyle wziecia co blondynki i nie wybrzydzaja.natomist blondynki nie bzykaja sie z byle kim..bo mają wiekszy wybór i wyzsze ambicje.JESTEM FACETEM TAKIE RZECZY SIE WIE.

Gość mk;ll;,;,
" blondynki, choc uwazane za puste maja duży temperament i zero zmarszczek." no cóż, a ty pewnie jesteś inteligentny :O blondynka = zero zmarszczek --> mądrość życiowa

Gość mk;ll;,;,
"maciusss77 Dodam że nie prawda jest to że blondynki sa łatwiejsze..miałem dziewczyny brunetki i blondynki,,i te ciche i nie pozornie wygladajace brunetki, strasznie sie pruja..a mimo to nikt nie zwraca na to uwagi..nawet nie maja złej opinni,może dlatego że nie maja tyle wziecia co blondynki i nie wybrzydzaja.natomist blondynki nie bzykaja sie z byle kim..bo mają wiekszy wybór i wyzsze ambicje.JESTEM FACETEM TAKIE RZECZY SIE WIE." to zależy od tego w jakim towarzystwie sie obracasz, i nie mówie tu o kolorze włosów, pod względem koloru włosów raczej towarzystwa się nie wybiera. To że miałeś łatwe brunetki to również nie zależy od koloru włosów, po prostu takie łatwe przyciągasz :O

"...blondynki nie mają w sobie tajemnicy a brunetki są takie ciemne, nieco mroczne i przez co pociągające ;]" Ciemność widzę, ciemność... "blondynki są takie chłodne, bije od nich taka woskowatość" Co bije? "...blondynka wygląda beznadziejnie we fiolecie moim zdaniem" To zaiste istotne stwierdzenie w tyn temacie "jesteśmy silniejsze bo nasze przodkinie z jaskiń też były brunetkami" Nie oglądałaś filmy Milion lat przed naszą erą? :D I podsumowując: "naaawet i łysa, byle nie taka głupia jak te tutaj" Dziękuję :D uśmiałam się :D

Gość anitq
chociaz jestem naturalną blondynką , moim zdaniem brunetki ładniejsze :) mają to coś w sobie, najczęściej ciemną oprawę oczu. Cudo :)

Gość mam 100 lat
większość normalnych facetów woli brunetki oczywiście:)

Gość gość
Boże varpetella twoje komentarze zajmują prawie całe forum ogarnij się. Ciągle piszesz że jak facet dotknie brunetki to odlatuje itp. nie musisz się dowartościowywać pisząc sama do sb -.-

Gość gość
A widziałaś kiedyś brzydką blondynkę?:classic_cool:

Gość gość
zdecydowanie brunetki... twierdze tak od małego chłopca do lat 47, których dane mi było dożyć :-))

Gość gość
Tak tu piszecie a czemu to w takim razie polscy faceci nie żenią sie masowo z cygankami ? Toż to brunetki naturalne a nie tak jak lale rodaczki uczernione na kruczo .

Gość Mądra kobieta
Liczy się serce a nie wygląd. Proste faceci i jak kto woli mężczyźni PUSTO w głowie mają i liczą sie dla nich cycki a nie serce