Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludmiła midim

Popołudniowa drzemka - pomocy

Polecane posty

Gość Ludmiła midim

Czy to normalne ? moja 17 letnia córka od paru miesiecy zawsze musi 2 godzi przespać w ciagu dnia. czy to może być przyzwyczajenie czy coś Jej dolega?

Gość Ludmiła midim
Jest blada,ale to moze dlatego, że ma jasna karnację? od dwóch lat nie przybrała nic na wadze.Apetyt ma dobry.Jedynie katar alergiczny Ja dobija.

Gość Ludmiła midim
często czuje sie zmeczona.

Gość Ludmiła midim
niepokoje sie! Mam czym?

Idź z nią na badania krwi, bo to może wskazywać na anemię. Chociaż równie dobrze może być przemęczona po prostu, ja nieraz i powyżej 3 godzin śpię jak wracam ze szkoły a anemii nie mam.

Gość Ludmiła midim
wyniki standarowe krwi ma w normie. Cukier ok,tarczyca,mocz też ok.

Gość atotuja
nie koniecznie musi jej cos dolegac. tez tak mialam w jej wieku, mama poslala mnie do lekarza zebym zrobila badania i nic nie wykazaly. dla pewnosci idz z nia do lekarza , moze miec anemie...

No to może ma niskie ciśnienie, ja też mam takie i też ciągle czuję się zmęczona, senna itp.

Gość Ludmiła midim
dzieki nemezis -uspokoiłaś mnie lekko.

Gość lamka 2
Ja w ciagu dnia mam 2 takie kryzysy gdzie gdybym sie polozyla, to napewno bym zasnela. Pierwszy to kolo 11, a drugi o 15. Moze sie poprostu przyzwyczaila i kladzie sie w godzine takiego wlasnie znuzenia.

Gość Ludmiła midim
właśnie znowu drzemie od godziny. Nie widziałam aby jadła mniej ale jest taka chuda, i od 2 lat to nawet schudła 2 kg.

Gość mollerstran
Ja tak mam od zawsze, w liceum jak wracałam autobusem to zawsze się przekimałam pół godziny, w lecie spałam podczas opalania, zimą kladłam się po powrocie ze szkoły, potem z pracy a teraz z dziećmi w domu śpię, jak mają drzemkę poobiednią :)

Gość Ludmiła midim
Ja w jej wieku byłam wysportowana i pełna energii.Mąż równiez jest "czynny" na wysokich obrotach.Ja również. A Ona nie ma kondycji ? czy to naprawdę zależy np.od Jej temperamentu?

Gość Ludmiła midim
Szkola tak młodych ludzi wykańcza ;-) ???

Gość 0827359860
Ja te ż codziennie po szkole śpię dwie godziny albo i wiecej. Mysle że to normalne

Gość Ludmiła midim
kurdę, trochę sie martwię, bo tyle się teraz mówi o tej białaczce, ale nie chcę nawet o tym mysleć!!!

Gość mollerstran
Ale kto powiedział, że czlowiek nie jest aktywny, bo ucina sobie drzemkę? Uwierz mi, szkoła potrafi wykończyć. Praca też :P

Gość lamka 2
od temperamentu i od dzisiejszego jedzenia. Same konserwanty, hormony i chemia we wszystkim.

Gość Ludmiła midim
a jakie są objawy białaczki?

Gość 0827359860
Kobieto przestan panikować. Nic jej nie bedzie. To bardzo dobrze ze odsypia sobie w dzien później o wiele lepiej się uczy!:) A po za tym już wpadła w taki rytm popołudniowej drzemki a z tego nie idzie łatwo wyjść!@:)

Gość Ludmiła midim
Ale wiesz, wszyscy jemy to samo.Gotuje dla wszystich.Wszyscy jesteśmy w stresujących miejscach i w pracy, ale tylko ONA śpi w ciagu dnia.

Gość Ludmiła midim
No dobrze - więc już nie będę drążyć dziurę w głowie, i sie zamartwiać jak piszecie niepotrzebnie ;-) dziekuje za wsparcie! zawierzę to naturze.Moze faktycznie tego snu potrzebuje.

Gość lamka 2
Tak ja wiem teraz wszyscy jemy to samo, ale kiedy Ty dojrzewalas jadlas zdrowsze jedzenie. Zreszta pomysl jak ktos juz napisal, szkola to jest niezla wykanczalnia. Ona wraca po szkole i nadal musi i to intensywnie o niej myslec, zwyczajnie jest moze przemeczona, a ponadto ta pogoda i ta pora roku nie nastraja do dzialania.