Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Typu Bears

gdzie się podziały sranki-ekipianki?

Polecane posty

jak w temacie.Dziwnie trochę bez tego ich pierdolenia:O a może ukrywają się pod innymi nickami? a może...w końcu ktoś sobie z nimi poradził i je stąd wykurzył??

Gość podobno śmieszne
kto...? :O

Ja tam je nawet lubiłam. Młode, napalone, niewiele rozumiałam z tej ich gwary dziwnej, ale śmieszne były nawet. Coś się działo:)

Gość no nie mówcie
że tęsknicie za frelą?

Gość one byly od lat na kafe i
sa dalej tyle ze pod innymi nickami łatwo mozna je poznac wypowiadaja sie w kontrowersyjnych tematach i sa niezwykle zajadle

Gość no nie mówcie
może i są ale dawniej wpieprzały się nieproszone w każdy topik który fajnie się rozwijał i wszystko psuły

Oblubienica wiesz,ja wnioskuję tylko z tego co ktoś tam gdzieś napisał...cała ta akcja z udostępnianiem czyjegoś adresu,fotek..Nie wiem,mnie to przerażało,że ktoś taki jest.Ktoś,kto z braku własnego życia niszczy je innym pod przykrywką "dobrego" uczynku:O

no, ale z tego co zrozumiałam, spełniły jednak dobry uczynek. Mnie tylko przerażało, skąd maja taką wiedzę. Ponoć Frela się w życiu ustawiła - sama tak twierdziła. Musiała mieć dostęp do danych osobowych, tak wnioskuję.

Nie chodzi o to że gorsze ale jak kilka razy wszedłem na " topik alkoholowy " to zostałem wyzwany od najgorszych . Sformułowania takie jak "spierdalaj " "wypierdalaj " to u nich normalne widać .

Gość no nie mówcie
lepiej nie rozwijajmy tego tematu,bo się ujawnią i znowu będzie przesrane

Gość no nie mówcie
ale nikt się nie boi wypowiadac,tylko po co dawac im pole do popisu

A ja wam mówię, że mi gówno mogą. Danych żadnych nie podawałam. Ale ludzie, którzy tu wklejają zdjęcia i za dużo szczegółów o sobie podają, powinni się liczyć, że w końcu znajdzie się ktoś złośliwy.