Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolony łepulek

Byłam kochanką.

Polecane posty

Gość to sobie go obrzydz,ze
acha .To teraz w ramach za zlamane serce , odbijasz meza . Jasne , wyciagasz lape po nie swoje.Oby Ci ta lapka nie uschla czasem. O zdradzaczu nie mowie bo to smiec. Mowimy o Tobie , bo moze uratujesz jeszcze swoja dusze jak wezmiesz pod uwage co tu piszemy .

Gość skończy się gdy
Ktoś ma najwyraźniej złe doświadczenia...nie daj się mieszać z błotem, bo nikt Cię tu nie zna, nikt z nas nie wie kim jesteś, nie daj się zalewać wymiotom obcych frustracji. Sama podejmujesz ryzyko, sama za to zapłacisz, bądź nie.

to co mam sobie odpuścić tak łatwo i trząść się ze strachu przed żoną? No prosze, podaj mi rozsądne rozwiązanie rozsadne rozwiazanie? to chyba jasne, olej kolesia i znajdz sobie wolnego faceta, ktory nie bedzie umawial sie z toba miedzy odwiezieniem dzieci do przedszkola a obiadem z zona

Gość ja też...
wszystkie te wypowiedzi są pesymistyczne...i zaczynam mieć wątpliwości...wiecie, to zabrnęło już tak daleko...nie wiem czy nawet potrafiłabym się z tego wycofać...

nie sa pesymistyczne zaslepiona istoto, sa realistyczne zrozum to poki masz szanse, byl tu kiedys temat, kochanek zostawil mnie po 3 latach, poszukaj moze cos wydusisz ze swojego mozgu

Gość smile:)
Nie pesymistyczne lecz realistyczne...

ze też kobietom nie ubliża godzenie się na bycie urozmaiceniem prozy życia mężczyzny, który wchodzi do ich łózka z wyposażeniem w postaci żony, rodziny, podstawowej jednostki społecznej, gospodarstwa domowego itd itd. albo inaczej - jak potrafią go w tej niby bliskości od tych wspomnianych elementów oddzielić, bo ja jakoś tego nie widzę :-) PS. ZS, ten, no, co to ja chciałam? :-) ;-)

Panie Szczery nie wchodź mi w słowo:):)

Gość ja też...
normalnego faceta? - gdzie?! wiekszość oczekuje regularnego dawania dupy...albo maja kupe kasy i wolą się lansować zmieniając laski co weekend. Gdzie sa ci normalni? którzy kupią kwiaty ot tak o albo podziękują, że jestem...sorry, nie spotkałam takiego od 2 lat.

dziewczyno , to nie pesymizm a realia. Co to znaczy, nie wiem czy moglabym sie wycofac? Inaczej powiedz, nie wiem czy chce sie wycofac, ale marnie skonczysz . Jak zlamany lisc, wyschniety z emocji. Uciekaj poki czas.

Jak masz "plecy" ,to się nie czepiam:):)

Ciezko powiedziec seercu zapomnij kiedy sie kocha i to skoncz. ciezko. ale pakujac sie w takie cos, niestety trzeba byc swiadomym.. ze takie bajki sie rzadko dobrze koncza, z reguly zalem cierpieniem i zawodem, zonaci rzucaja, a kochanki cierpia

no a teraz to zlapalas pana boga za nogi :-) szczery pasjonat :-) a swoja droga dzis pewna tutejsza kretynka popisala sie tekstem "kobiety nie boja sie prozni " -w sensie bycia same ;-)

Gość skończy się gdy
A może lepiej podjąć ryzyko i żałować ryzyka niż bierności? nikt tego nie przeżyje za Ciebie...

Gość ja też...
piata klepko - niestety ale nie potrzebuje tu twoich jakichś naukowych rozmyśleń. zawsze szczery - mózg posiadam i używam. Każdy przypadek jest inny. Zakładacie z góry, że jestem zabawką.

ale "klata" jakowaś jest ,jak mniemam...?:):)

"piata klepko - niestety ale nie potrzebuje tu twoich jakichś naukowych rozmyśleń" za to wyraźnie potrzebujesz definicji słowa nauka, tylko pytanie, czy zrozumiesz? :)

Gość do zawsze szczery...
A Ty czym dowiodłaś posiadanie i odpowiednią eksploatację szarych komórek? Stekiem banałów i pustych frazesów? Może wyjdź do ludzi i przeżyj coś sama, a nie opieraj się wyłącznie na wyczytanych szablonach z kafe...pseudohahapsycholog z bożej łaski...

Gość ja też...
Czas na podjęcie decyzji mam. Chce tez usłyszeć, co on na ten temat myśli...po tym okaże się co dalej. A jeżeli dojdziemy do wniosku, że chcemy być razem, to co nadal mam rezygnować? wiem , że są dzieci, że jest ona i będą cierpieć. Czyli co, mam być wspaniałomyślna i dać spokój?

inaczej. Jutro zadzwon , spotkaj sie i powiedz-zycze sobie bys np. 30 listopada zlozyl w mojej obecnosci wniosek rozwodowy w sadzie , i zaraz po tym zamieszkal ze mna. Przejde z Toba, bede wspierac Cie podczas rozpraw ,ale tego zadam konsekwentnie. Proste i do 30stego masz raptem pare dni. Zobaczysz na ile jestes wyceniona :-P

Każdy przypadek jest inny. Zakładacie z góry, że jestem zabawką. tak zmieniają się imiona i nazwiska i członki są w innych rozmiarach:) ale nie przejmuj się każdej się wydaje, że jej " przypadek" akurat jest inny:)