Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolony łepulek

Byłam kochanką.

Polecane posty

Gość smile:)
facet się zmyje jak znam życie...

Czyli co, mam być wspaniałomyślna i dać spokój? to raczej dowiedzenie, ze masz instynkt samozachowawczy niz wspanialomyslnosc

Gość ja też...
do zawsze szczery -Słuchaj, facet jeśli masz zamiar mi jeździć bądź udowadniać, że (pewnie sam tak myślisz) jesteś mądrzejszy ode mnie to Twoja sprawa, ale nie mam ochoty wysłuchiwać jaka to jestem pusta i nie mam mózgu...

Gość do zawsze szczery...
Tak...bo tylko karolek ma cię za bezmózga i frustrata:D:D:D dementuję, jest nas dużo więcej:P

Kto to Karolek??:)

Kto to Karolek? jakby go tu opisac hmm, moze wystarczy jak wejdziesz na topik "czy mozna kochac dwie kobiety " i poczytasz jego wypociny pod nickiem matacz albo karolek...x :-)

Gość skończy się gdy
zawsze szczery...sam zmykaj i to w podskokach, bo jeśli jeszcze nie zatrybiłeś to nikomu nie chce się z tobą wchodzić w polemikę:) poszukaj sobie wątku o tym jak dowalić z hukiem drugiej osobie:D

Gość od siebie....
Być może to przyłączanie się do zbiorowego linczowania "kochanki" z mojej strony ale... ja też... a skąd wiesz jaka jest żona Twojego kochanka? Z jego opowieści? Widziałaś ją? Miałaś okazję obserwować ich jak są razem? Widziałaś ich całą rodziną? Nie sądzę, Twoje spojrzenie na żonę jest takie jak chce ten facet. Patrzysz na ich związek jego oczami ale czy on mówi prawdę czy opowiada bzdury byś mu współczuła i pocieszała biednego misia? Skąd możesz wiedzieć jaka jest prawda...

Gość ja też...
to Ty wszedłeś pierwszy, nie jesteś w takiej sytuacji wiec może ty zmykaj? dobrze, że jest tu ktoś kto się tak nie wywyższa- bo niby czym, cwaniactwem ?:) i da się z kimś pogadać bez obsmarowywania

Dla mnie każdy facet który oczernia swoją żonę ,jest chamem ,ale może tak trzeba aby zarwać sobie lewą kobietę....

Gość czyli jednak...
zawsze szczery...topiki, które obskakujesz świadczą ,że masz problem z "konkurencją" :D ja też....luz kobieto, nie daj się frustratom:)

Gość ja też...
słyszałam rozmowy wiele razy, raz byłam w tym samym klubie co oni, byłam świadkiem jak robiła mu głupie wyrzuty, że zażartował ze znajomą kelnerką.

Gość od siebie....
Może on jest szczery. Nie wiem. Nie znam człowieka. Nie znam jego sytuacji rodzinnej. Zadaję tylko pytania, które mi się nasunęły czytając wypowiedzi ja też...

Gość ja też...
zawsze szczery o ile naprawde jesteś szczery - ile masz lat?

Zadaję tylko pytania, które mi się nasunęły czytając wypowiedzi ja też... nie zaczailas, pisalem ironicznie i oczywiscie zadalas bardzo trafne pytania

Gość skończy się gdy
zawsze szczery....może pora ograniczyć alkohol? za dużo tego jadu, z nauczaniem się nie wyrywaj, bo każdy uczeń Cię przerośnie:)

Gość od siebie....
Ale to była pojedyncza sytuacja. Wiesz, znam faceta który przy gościach nadskakuje "kochanej żonce" ale gdy wyjdą zamienia się w potwora. Skąd wiesz jak jest gdy są razem, mąż z żoną? Może ona i jest chorobliwe zazdrosna ale chyba ma ku temu podstawy. Nie sądzisz? Kobiety zazwyczaj czują, że coś jest nie tak. A ona szuka na ślepo

ale chyba ma ku temu podstawy nie no skad, ona swoja wredna postwa sama popycha meza do zdrady, on sie bronil bronil az w koncu poznal cud nie kobiete (ja tez) no i juz nie mogl sie bronic :-)

Gość popieram ją
ale dlaczego ona ma z niego rezygnować jeżeli się zakochała ?

Gość od siebie....
Wyrabiasz sobie opinię na temat ich związku po pozorach, po sytuacjach wyrwanych z kontekstu. Rzeczywistość może być zupełnie inna. Ale oczywiście nie musi...

Gość gość się powtarza
zawsze szczery...dużo cytujesz, powtarzasz się, nadużywasz słowa "kretynka"...nudny jesteś chłopie...weź spadaj...a w sumie to dużo tych kretynek znasz? tak...jasne...pewnie same:D