Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolony łepulek

Byłam kochanką.

Polecane posty

Gość ja też...
hahahaha nie mam pytań:) i odpowiedzi ;D

skoro ja towarzyszę to jak on może być przydupasem?:) coś ci się pokręciło:) wróć, zastanów się i napisz poprawnie jeszcze raz:)

swoją drogą ja też zobacz ilu masz obrońców waszej pięknej, czystej i szczerej miłości:) jakby on kiedyś jednak chciał odejść to powołaj się na rozmówców z kafe:P że przecież cię wspierali- więc musi się udać :)

Gość ja też...
ike? daj se siana...zrobie co ja będe uważała za słuszne

pierdolony ty może zajmij się czymkolwiek:) co będziesz sobie dupę zawracał mną czy jakimś zawsze szczerym:) może chociaż kochankę wesprzyj:) przydaj się na coś :P

myślisz, że będę cię zrażać do tego romansu? a rób dziewczyno co chcesz jesteś już duża mnie jego skutki boleć nie będą to opowiadaj jaki on jest cudowny:)

Gość ja też...
nie mam zamiaru wysłuchiwać twoich ironii...:) buźka pa

Gość po ile..
Po ile wy macie lat..?

ironii?:) czyli nie jest cudowny?? :D a to peszek

Gość Ike stara lampucera
ma 40 lat ,natomiast emeryt zawsze szczery 55 % więcej od ike:D

Gość yikyo
ja mam kochanka i jestem też kochanką, bo obydowje jesteśmy w związkach małżeńskich. nie oczekuję niczego od niego i z jego strony jest tak samo. ale sama świadomość, że mam jego, daje mi siłę funkcjonować w moim małżeństwie, znosić toksycznego, nadętego i wiecznie niezadowolonego męża. moje dzieci nie widzą nieszczęsliwej i zapłakanej matki jak to bywało wcześniej. mam siłę żeby pracować, zajmować się dziećmi, domem i stwarzać pozory normalnej rodziny. co ja jemu daje mało mnie interesuje. nigdy nie rozmawialiśmy o przyszłości i nie mam zamiaru nawet podejmować tego tematu bo to nie o to mi chodzi. co prawda mam szczęscie na pół gwizdka i daje dzieciom pozory szczęscia. nie wiem też jak mam się określić czy jako posiadająca kochanka czy jako kochanka, właściwie w tej sytuacji to wszystko jedno. nie interesuje mnie jego żona, jego życie rodzinne, nie chce o tym nawet słyszeć. i wiecie co, nigdy nie oceniajcie ludzi tak szybko. sama kiedyś potępiałam takie związki, a teraz....

A ja dopiero co zaczelam byc kochanka.Mam zamiar kozystac z tego pieknego okresu mojego zycia ile sie da.Wiem ,ze to sie kiedys skonczy tak jak wszystko inne,ale teraz jest cudownie,a w zyciu sa piekne tylko chwile.Carpe Diem ;-)

Gość jestem kochanka i dobrze mi
jestem od kilku miesięcy kochanka, choć mój mężczyzna nienawidzi tego określenia, zresztą ja tez, ale nazwijmy rzecz po imieniu. Oboje jesteśmy ponad 10 lat w naszych małżeństwach. nie załuje ani chwili z nim spędzonej i będziemy spotykać się tak długo jak się da. Rozmawiamy o swoich rozwodach, chcemy być ze sobą, jednakże jest to troszkę skomplikowane..

Gość naklina
i bardzo dobrze, dziewczyny! powodzenia i wiele pieknych chwil:) i...nie dajcie sie złapać;):D

"zwlaszcza w sytuacji, gdy wasze romanse wyjda na jaw" a wtedy małżonek ma szanse zrozumieć, co maiła na mysli poeta pisząc "a potem odeszła tak nagle jak nagle wcześniej się pojawiła ty wiesz... jest wiele rodzajów bólu a najboleśniejszy z nich kończy się na granicy za którą jest już tylko smutny ale spokojny uśmiech"