Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumka mamcia

Dwa m-ce temu urodziłam śliczną zdrowiutką różowiutką dziewusię:)

Polecane posty

Gość dumka mamcia

Jest przesłodka, ma czarniutkie bardzo gęste włoski i dłuuugaśne rzęski i w ogóle wygląda jak żywa laleczka. Cudnie się uśmiecha a nawet rechocze jak jej pokazać taką lalę wańkę wstańkę. Tatuś to wręcz sie jej napieścić nie może :D Opublikowałam pełno jej fotosków na NK i wszyscy zachwyceni, że jaka słodziusia dzidzia. Nie dlatego tak piszę, że to moje, ale objektywnie jest cudniusia:) Mam z Nineczką jednak mały kłopocik a właściwie z jej cerką. Ma rumiane policzki, ale lekko przesuszone. Stosuje kremik babbino, ale nie za bardzo pomaga. Może któraś mamusia mogłaby mi polecić coś dla dzieciątka delikatnego i skutecznego?

Gość hjkl;
wont!!!🖐️

Gość o nowej bluzce
Nie spuść się tylko :D , bilbord postaw przed domem, nie są takie strasznie drogie.

Ojej,nio to bardzio ci gratuluje slodziutkiego różoffego sweet bejbika.Jakie to swetasne miec fajnego bejbika,jejku jejku.A fotki sa pewnie takie cudne,niunia w jednej pozycji i 100 sweet fotun na nk :P rzygiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Gość uchylam Mu nieba
Gratuluję córeczki! :)

Gość słodziusiaczek
na cerkę to psinki gówienko albo gąsiorka móżdzek te radki kieruję do kretynunci mamuńci

Gość grubalocha
slodzisia, śliczniusia, cudniusia,kremik, sremik... pisz babo normalnie bo mnie mdli od takich slowek :o

Gość dumka mamcia
dziękuję :) a fotek rzeczywiście sporo zamieściłam to piszą , że malutka piękniusia jak z reklamy :D

Gość dumka mamcia
myślicie, że ma chorą skórkę? Pediatryczka nic nie mowiła a bylismy w zeszłym tygodniu, bo malutka chyba kolkę miała, bo dwie godziny w nocy buczała. Mąż do roboty prawie zaspał :D

Gość dumka mamcia
i przy okazji dziewuszki chciałam zapytać jaka dietkę zastosowac, zeby zwalić troszkę z bioderek i brzucha? Troszeczkę mi się zaokrągliło tu i tam po urodzeniu malutkiej. Ważyłam 92 przed porodem :D

Gość mtu
Autorko nie przejmuj się tymi idiotkami. Malutka jest i dlatego cera się łatwo przesusza, bo skóra jest delikatna. Lepiej jak oliwkę będziesz stosować bo zatrzymuje wodę w skórze. Po za tym gratulacje i życzę siły w wychowaniu maleństwa.

Gość dumka mamcia
dziekuję :) Zobaczę tę oliwkę. Może lepiej posłuży Nineczce :)

Gość słodziusiaczek
naprawdę nie czaicie prowokacji???

Gość dumka mamcia
Ale o co niektórym chodzi? Przecież to forum dla wszystkicxh i można chyba być dla siebie miłym? Nikomu krzywdy nie robię jak ktoś nie chce czytać to trudno. Dziwie sie bo jesteście kobietami i też potencjalnymi mamusiami a tak zrozumienia nie macie. Tym bardziej, że maleństo jest takie słodkie no jak można tego nie kochac. Wszystkie maleństwa są słodzoisie ale widomo, że dla mnie Nineczka najsodziusieńsza :)

Gość dumka mamcia
to twoje zdanie, że jestem infantylna, bo ja uważam się za bardzo dojrzałą i odpowiedzialną matkę. To że zachwycam się moim maleństwem nie znaczy zaraz że jestem jaksą sfiksowana. Czekałam na dziecko wiele lat nic więc dziwnego, ze jestem rozentuzjazmowana :)

Gość sama zostane matka
aleeee nosz kurna nigdy bym nie pisala Nineczka slodziusiusia sremik kremik ahhh i ehhhh toz to jest nie normalne :O

Gość elcia pelcia
a karmisz corkę piersią czy z butli? bo moze cera sucha od źle zbilansowanego pokarmu?

No jesteś infaltylna,twoj pierwszy post o tym dowodzi.No,ale ciesz się dzidzia ciesz ;) nikt ci nie zbarania ;)

Gość dumka mamcia
Karmię Nineczkę z piersiaczka ale dodatkowo dokarmiam ją bebilonkiem wg zaleceń pani pediatry Myślę, żeby może wybrać się znów do przychodni, albo może prywatnie? Niech zobaczę buziaczka małej...

Gość dumka mamcia
A nie wiecie, czy może są jakies maseczki nawilżające dla takich dzieciątek. Szukam w necie. ale nic mi nie wpada w oko

Gość awawa
mamunciu lecz się

Gość dumka mamcia
dotąd byłam cierpliwa, ale awawa spadówa :) kiedyś może zostaniesz mamą - czego nie życzę - to się przekonasz!