Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumka mamcia

Dwa m-ce temu urodziłam śliczną zdrowiutką różowiutką dziewusię:)

Polecane posty

Gość Dorcia1996
ależ. Ja UDZIELAM RAD?? Otóż nie, moja droga. Ja się napierdalam z Was tak, jak i autorka tego tematu

Gość ojojojoju
a co tej pediatryk? bo jak długo żyję to takiego słowa nie słyszałam

Gość ale czarne dziecko
to chyba Mulat jest

Gość precz z bachorstwem
mamcia! weź ty sobie ten cud miód ,różowiótki płód i razem z tatuskim się dalej podniecajcie bachorkiem,ale nie każcie srać ogniem innym na widok i opisy waszego pomiotu!

Gość zdjęcia na nk
najbardziej obsrane jest wrzucanie na nk miliona zdjęć swojego bachora, zanudzanie innych i daremne zdjęcia w tysiącu pozycjach jakby to kto miał ochote oglądać. I te słodko pierdzące komentarze znajomych "jaki ładniusi, słodziusi" nawet jak wygląda jak paszczur.

Gość dumka mamcia
Wiecie co? Jesteście okropni!!! Wszystko potraficie zbeszcześcić!! Co wam takiego brzydkiego z moją Nineczką zrobiłam, że kierujecie do nas takie nienawistne słowa? Jaką to oślą głowę trzeba mieć, żeby się tak brzydko wysławiać do kogoś kogo się nie zna i do całkiem malutkiego niewinnego dziecka. To juz trzeba być osłem 300procentowym!!! A fotoski mojej maleńkiej wszystkim się podobały i każdy mówi, że Nineczka mogłaby w reklamach o bebilonie grać!!!!!!!!!!!! A przez was zwyczajnie zazdrosć przemawia, bo nawet nie ma was kto zapłodnić nadzieją! A bycie matką jest wielkie!!!!

Gość dobrze, że
różowiutką, nie czarniutką(bez urazy dla ludzi innych ras)

Gość dumka mamcia
"a co tej pediatryk? bo jak długo żyję to takiego słowa nie słyszałam" i dlugo nie usyszysz bo ośle głowy dzieci nie rodzą!!!! i nawet lepiej bo by osły ziemię zaośliły!!!!!

Gość wklej fotkę małej
:)

Gość dumka mamcia
"dwie łyżeczki i daj popić kolą. " Ale wypluj te sowa! Nineczka takich rzeczy nie pija bo to same sztuczności i dla takiego dziecka mogły by na brzuszek zaszkodzić! Jeszcze by maleńka kolki w brzusia dostała i potem płacz w nocy a mój Misio na 5 musi być w pracy

Gość misia też wklej
:classic_cool:

Gość dumka mamcia
Wiem, że niektórzy by z przyjemności obejrzeli fotosiki Nineczki i Misia ale nie wkleję bo te ośle głowy zaraz będą się naigrywać to wolę pozostać w anonimacie. Może innym razem jak te ośle gdzieś się oddalą to posle wam fotoski :)

Gość misia też wklej
ale one już polazły, więc wklejaj, lubie takie śliczniutkie różowe ryjeczki:))))

Gość dumka mamcia
Nie wiem czy polazły. Jest dopiero wczesna godzina to może pozostają w przyczajeniu/

Gość misia też wklej
polazły, polazły, wklejaj fotki:)

CYTUJE: zdjęcia na nk najbardziej obsrane jest wrzucanie na nk miliona zdjęć swojego bachora, zanudzanie innych i daremne zdjęcia w tysiącu pozycjach jakby to kto miał ochote oglądać. I te słodko pierdzące komentarze znajomych "jaki ładniusi, słodziusi" nawet jak wygląda jak paszczur. W SAMO SEDNO,AZ MAM OCHOTE DAC SOBIE TEN TEKST NA NK. :)

Gość ertyuio;hgf
"wklej w końcu nowe fotki tego płodu,bo mnie żołądek boli i chetnie bym sie na zdjatko wyrzygał,hahaha" brak kultury

Gość ertyuio;hgf
"daremne zdjęcia w tysiącu pozycj.........." mam wrażenie, że wielu ludzi nie wie jak prawidłowo używać przymiotnika daremny....

Gość dumka mamcia
co wy tam wiecie, bardzo miluśno jest pooglądać fotoski słodkich brzdąców na necie. Moża zawsze jakiś miły dowcipny opikik zostawić dla mamusi, zeby była dumna ze swojego bobo :)

Gość dumka mamcia
eeeeeeeee spsowaliscie mi topic:(

Gość ojojojoju
hahahaha, dziecko .......daruj sobie :D :D :D

Gość ja tez uwielbiam bobaski
wklej zdjecia

Gość dumka mamcia
do ja pindole..... wiesz, dobrze czasem pokarmić Pelikana Ładnie można się odprężyć i pośmiać ;)

Gość dumka mamcia
a moj misio rano wylizuje malutka slodziutenka rozowiutka cipusie mojej Nineczce bo moje warusie juz nie sa takie slitaskowe jak Ninusi a i przy okazji nie musze juz jej myjac bo on ja dokladnie wylizusia :)

Gość atramencik123
Też jestem mamą i do tego kompletnie zakochaną w swoim synku, ale bez przesady z tym słodzeniem. Az mnie zemdliło. A na przesuszona skórę na policzkach polecam Emolium krem.

Gość dumka mamcia
Przecież ja nie słodzę. Wiem, że moja malutka nie jest jedynym slodkim dzieciątkiem na świecie. Są też inne cudne bobaski innych mamuś :)

Gość dumka mamcia
skórka mojej dziewusi na buziaczku zrobiła się taka miekkusia :)