Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 1990r. :(

Warto dać mu szansę ???? czy po takich numerach to nie ma sensu ? :( :( :( :( :(

Polecane posty

Jestem z facetem od 4 lat ja mam 20 a on 22lat . Kiedyś między nami było wszystko ok . ale od jakiegos czasu a konkretnie od 4 miesięcy zaczeło się między nami psuć z jego winy ... otóż zostawił mnie na początku wakacji bez żadnego powodu powiedział mi tylko tyle że sie nie wyszalał i ze mną zrywa zabrał mi nawet prezent który dostałam od niego na urodziny :O potem po około 3 tyg . zaczoł do mnie wydzwaniać , przepraszać wwrócilismy do siebie ale ciągle pisał do jakiś dziewczyn ... potem chyba przestał bo złamałam mu kartę do tel i nie miał zadnych nr... niedawno założył sobie nk . znałam jego hasło wczoraj na nie weszłam a tam pełno wiadomości od niego do jakis dziewczyn z prośbą o nr. tel :O i to na 100% nie byy jego koleżanki a raczej dziewczyny który poznał podczas trwania tej całej przerwy :O juz sama nie wiem z jednej strony zazeka sie ze mnie kocha i chyba to prawda (po prostu to czuje) a zdrugiej strony takie coś :O po co on to robi ??skoro chce sie wyszaleć po co mi płakał że chce wrócić ? :( oczywiscie to nie wszystkie akcje jakich dopuscil sie moj chlopak :O już po okolo 2 latach bycia razem zaczol pisac z fotki.pl do jakis dziewczyn jedna z tych wiadomosci zabolala mnie bardzo napisal w niej ze ma dziewczyne okolo 2 miesiace(a bylismy juz raem 2 lata) ale mu na niej nie zalezy w tym czasie przestal sie do mnie odzywac potem po 2 dniach pisal do mnie przepraszal...wybaczylam ... wiele razy tez chodzil do baru z kolegami i wylaczal tel :O

Gość ewiii
hej jesteś dokładnie w moim wieku:).Ja na Twoim miejscu nie chciałabym z taka osobą się wiązać jeszcze raz.Chciał się wyszaleć ?? szkoda że nie przy tobie to kochana nie jest miłość tylko Chłopak szuka jakiejś przygody czy czegoś podobnego. Jeszcze na dodatek pisze do tych panienek o numer tel.:/

oj wiem że tym co zrobił przegioł całkowicie mi już nawet tak bardzo na nim nie zależy ale tak mi smutno jak do okoła widzę zakochane pary :( a ja zmarnowalam 4 lata :O po co on to wszystko robi ? po cholere zapewnia mnie o swojej miłosci ??? a nawet jeszcze tydz. temu chciał mi zrobić dziecko naprawdę :O

ewiii- oj tą całą przerwę bardzo przeżyłam całe 3 tyg przepłakane ale w jej czasie coś we mnie pekło i już mi na nim nie zależy jednak chcialam sprobowac bo kazdy zasloguje na 2 szanse a tu takie coś :O czy to mozliwe ze on jest do tego stopnia nie poczytalny ze tydz. temu mowil mi ze chce dziecka slubu pozniej wchodze na jego profil a tam : hej slicznotko pamietasz mnie ? daj mi swoj nr bo przez przypadek usunolem

Gość frambi
Chciał Ci zrobić dziecko??? Cyba Cię dziewczyno pojebało!!! Masz 20 lat powinnaś korzystać z młodości w pieluchy władować się łatwo ale dziecko to nie zabawka którą odstawisz jak się znudzi tylko obowiązek przez najbliższe 20 lat. Jestem w Twoim wieku i nie wyobrażam sobie tego jak bardzo się nie szanujesz. Zostaw bydle!

Gość katatatattata
wogole jak moglas wrocic do tak zalosnego gnojka ktory zabral ci prezent? BUAHAHAHAHHA

no ale ja oczywiscie się nie zgodziłam na jego propozycje :O bo jeszcze nie jestem gotowa na taki krok :O ale zastanawiam się jakim mozna byc hamem zeby proponowac mi dziecko a za tydz. wypisywac do kogos na nk :O heh nawet te panienki go olaly bo zadna mu nie dala tego nr 2 raz :O ale jakas sie do niego odezwala z dyskoteki 1 wiec i tak ma pewnie ucieche...

Gość ewiii
kochana jak to napisałaś że on chciała z Tobą dziecko to trochę mnie to zbiło z tropu . nie chce Cię dołować ale myślę, że on o tym dziecku i o ślubie nie mówił poważnie tylko chce Cię zbajerować . Myślisz że facet w wieku 22 lat jest gotowy na założenie rodziny??/ no chyba nie . wiem że Ci szkoda tych 4 lat ale czy za rok nie powiesz że szkoda Ci jest tych 5 lat z nim?? Ja też mam chłopaka ma 25 lat nie wyobrażam sobie żeby on mi takie numery robił

Gość gfdgfgfdgfdgfdgd
dziewczyno ales ty glupia,no ale co sie dziwic jak sie ma 20 lat

ale dlaczego głupia ?? ja juz do niego nie wrocę po tym wszystkim :O jeju jakim on jest skurwielem i co on sobie wyobrazal ze zrobi mi to dziecko ja bede siedziala w domu a on na panienki :O bo na 100% by tak było .. dodam jeszcze ze lubi wypic a zdanie jego kolegow jest dla niego swiete :O

Gość ewiii
Kasiu pamiętaj że decyzja należy do ciebie a nie tu osób na kafe przemyśl sobie to dobrze .Ale ja na Twoim miejscu bym to takiego nie wróciła .Trzymaj się cieplutko

Olej Go ,nie warto przierabiać takie historie, olej chama bo źle się to skonczy dla Ciebie. Trakuje Cie jak zero;/

tak naprawdę ja jestem głupia. Dałam mu dupy a teraz jęczę na forach.

Gość gfdgfgfdgfdgfdgd
jak bys byla madra to bys takiego tematu nie zakladala ze po tym wszystkim co ci zrobil,ty jeszcze sie pytasz czy warto dac mu szanse

no ale dobrze ruchał. I mi żal

no macie racje ze ten temat powinnien inaczej brzmiec ale po prostu chcialam sie utwiedzic w przekonaniu ze to skurwiel :O a ja byłam taka dla niego wporządku :O nawet przez mysl mi nie przeszla zdrada .... ale bardzo mnie ciekawi a moze ktos mi wyjasni dlaczego on chcial miec ze mna to dziecko ??

Gość aa.
wiem ze to boli ale lepiej dla Ciebie bedzie jak go zostawisz :( lepiej teraz troszke pocierpiec niz pozniej gdy np bedziecie malzenstwem i beda dzieci :(

Gość kajsdfiaLIEWL
jestem od ciebie duzo starsza,ale to bez znaczenia,mialam doczynienia z takim typem,powiem ci jedno,ze on asekuruje sie zeby nie zostac sam,przyzwyczail sie zeby kogos miec,tak z braku laku i w miedzyczasie szukac sobie kogos innego.moj facet rowniez duzo starszy od twojego...niestety zachowanie niemalze identyczne.Ja tez dorwalam go w ten sam sposob na nk ze pisal do roznych kobiet...a ja bylam wtedy w ciazy...nie jest ci taki chwast do niczego potrzebny,chyba ze chcesz sobie nerwy zjechac i zmarnowac mlodosc