Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka9090

Nietypowy problem

Polecane posty

Gość matka9090

Moja córka spotyka się z żonatym facetem, on ma 42lata i dwójkę dzieci, córka ma 19 lat. jest nim zafascynowana, jego wiedzą i doświadczeniem. co mam robić on ją skrzywdzi. Jeszcze na dodatek ich antykoncepcja to stosunek przerywany, podobno on jest dobry w tym i nigdy nie wpadł. Jej głupota mnie przeraża, on jest artystą, niema w ogóle pieniędzy, jego dzieci s ą na utrzymaniu matek.

Gość awawer
jaka matka taka córka-tak ją wychowałaś

Cóż też kiedyś miałam ten problem ...sama byłam zafascynowana starszym facetem... i tez nikt nie był w stanie wybic mi go zgłowy...Corka musi sama przejrzec na oczy starsi faceci niezle bajeruja,obiecują złote gory...W końcu cora sama sie skapnie tylko ten stosunek przerywany matrwi,a tak w ogóle to skad wiesz,ze corka uprawia z nim seks???

Gość matka9090
jeszcze ją poczęstuje jakimś wirusem, taki stary z niejednego pieca chleb jadł, martwię się o nią, ostatnio nadużywa alkoholu, robią sobie imprezki i intelektualne dyskusje do rana, a dym jest taki z petów ze siekierę można powiesić

Gość matka9090
Straszny bajerant, zero pieniędzy dobrej pracya młode laski wyrywa ,chyba pozuje na inteligenta i lecą na niego mlode siksy

Gość Stenteczkaa
Nie ma co obwiniać matki o wychowanie! Dziewczyna w jej wieku, jak sobie coś ubzdura, nikt jej tego z głowy nie wybije. Ja wiem, że to będzie bardzo psymityczne, co powiem, ale właściwie nic nie możesz zrobić. Dopóki sama nie dojdzie do mądrych wniosków, nie posłucha nikogo!

Gość matka9090
córka mieszka ze mną,oczywiście i pewnie jeszcze długo pomieszka, musi skoczyć studia, nigdy nie robila takich numerów, mam nadzieję że jej przejdzie ten amant od siedmiu boleści, artysta malarz zasrany

Gość luczija fiorella paloma
zapytaj się córki jak wyobraza sobie ich związek za 10-15lat ona bedzie w kwiecie wieku a on podstarzałym tatuśkiem ,ona bedzie chciala mieć dzieci on raczej nie bo dzieci swoje juz ma i bedzie mówił ze na dzieci jest juz za stary szczerze ci współczuję imusisz jakoś córce wybić z głowy ten zwiazek bo jestem pewna ze za jakiś czas ci podziękuje a co do tej formy antykoncpcij to facet chce sobie poużywać i dlatego nie chce np stosować prezerwatyw bo wiadomo jak jest. a mozesz powiedziec skad jestes???boja znam identczną sytuacje z mojego otoczenia nawet"zawód" faceta się zgadza

Gość mrrrrrrrrrr
hehe jak taki dobry z niego przerywacz to te dwoje dzieci czym nastrzelał,???palcem? poza tym jest jeszcze coś takiego jak kropelkowanie czyli wydzielanie się plemników przed wytryskiem -w zawodówce mnie tego uczyli, weź niech ta córka się ogarnie bo się ośmiesza, a ty najlepiej przekonaj ja do tablet póki sobie tego faceta z głowy nie wybije

chyba nic nie zrobisz, skoro ona sama nie widzi w tym związku nic złego....jest poełnoletnia, miałam podobnie wiązałam się z nieodpowiednimi facetami, ale nikt nie był w stanie mi ich wybić z głowy, po czasie oczywi ście okazywało się że warto nie było ale....sama musiałam się o tym przekonać. Odważę sie powiedzieć że Ty sama dałaś zły przykład, że Twojej córce czegoś zabrakło w dzieciństwie skoro decyduje się na takie związki bez przyszłości a wrecz niebezpieczne może czuje się niekochana, niezrozumiana, odrzucona....szuka więc miłości gdziekolwiek...

Gość matka9090
córka raczej nie jest naiwna do tego stopnia, może lubi taki seks, raczej nie robiłaby nic wbrew sobie. Jadą na tym przerywanym od roku, na razie nie wpadła,ale jak wpadnie to ją zatłukę. Raczej powodzenie ma, więc nie wiem co jej strzeliło do głowy żeby się brać za czerstwego dziada, to chyba młodzieńcza fascynacja, przyjażń. Mówi mi żebym się nie wtrącała, bo to jej życie.

Gość matka9090
Raczej czuje się kochana, ale też ma duszę artystki, malują razem,zresztą wybiera się na takie studia.

więc może to nie takie złe ona chce być malarką on już jest malarzem...pewnie ze kasy z tego, nie ma stałej ale może naprawdę ich coś łączy..pasja, zainteresowania, miłośc...że nie ma z tego pieniędzy....cóż, cena prawdziwej miłości

Gość też to lubię :)
kiepskie prowo :D :D

Gość faceci wolą blondynki
to ty widzisz ich stosunki,że wiesz,że są przerywane