Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotr żyromski

Ząb, dentysta - kto wie?? WAŻNE!

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
tylko w sumie leczenie kanalowe trwa. jesli cie nie stac w ten chwili, to nie musi byc przeszkoda, bo na poczatku zab sie zatruwa - ja ostatnio placilam 50 zl za to. Potem maialm isc np. za tydzien na zmiane wklady, tak lazilam chyba 4 razy, nie placilam a te wymiany, dopiero na koniec mialam wypelnienie kanalu za 70 zl i na koniec odbudowe - 120 zl. Ceny sa strasznie zroznicowane. Czasem daje sie wyleczyc i taki zab. Najlepiej pogadacz szczerze z dentysta...

Gość niewyspana86
No i jak tam twój ząb? Jak było u dentysty? Dlaczego podpisujesz się na forum z imienia i nazwiska?

Gość paaaaaulaa
kurcze a ja z 5 mam porblem gorna, zaczela mnie bolec, bylam u dentysty to wiertlem jak dotknal to myslalm ze zjade z fotela, znieczulenie wzielam oczywiscie ale i tak pobolewalo , zaczal mi wiercic , potem cos tam pogrzebal i znowu wiercil , a ja momentami mialam juz serdecznie dosyc, potem jakimis dlugim wiertlem wiercil /;/

Gość
ja tak mam w 8.. w sumie moze ze 2 scianki. i mi zalepili jeden proponowal kanalowke to go wysmialam- nie wydam 300 zl na 8 poszlam normalnie panstwowo i mi wyborowala kobita i zalepila. i mam spokoj. tak naprawde to twoje cialo i jesli nie masz kasy na kanal to kazdy normalny lekarz powinien zalecic ekstrakcje, bo zab bedzie sie psul dalej, prochnica przejdzie na inne zeby, a pieniadze na kanal z nieba nie spadna

Gość
oglnie wyjscia widze 2 1. albo kanal i koronka 2. albo wyrwanie i mostek albo implant kiedys

Wg mnie zęby powinno się usuwać u chirurga szczękowego,ą nie u stomatologa.Po wizycie u stomatoga i usunięciu 8 dostałam gorączki i czułam się okropnie,Tłumaczył to tym,że niestety miał nowe nici którymi zszył dziurę po zębie:-(((

Gość aneczka700
od kiedy to sie szyje dziury po zebie?? ja wyrywałam kiedys szóstke i nie miałam zadnego szycia fakt ze miałam obolałam szczęka ale potem przeszło i sie zagoiło wszystko