Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta_Łowca

entuzjastyczne zachowanie żonatego

Polecane posty

Facet na mój widok dostaje wypieków.Nie tylko ja to zauważylam,ale także inne osoby.Do tego zawsze jak mnie widzi eraguje entuzjastycznie-inni tez to dostrzegają.Rozumiem że coś w tym jest,ale jak juz napisałam w topiku-ma żone.Co prawda ostatnio użył określenia że popełnił bład żeniąc się,ale to nie zmienia faktu że żona jest.Co zrobić by go odtraszyć?? Nie jestem zainteresowana wbijaniem się w jakąs akcje na 3 .Chciałabym żeby nasze relacje były w pełni profesjonalne bez jakiś podtekstów etc.(pracujemy razem)

Gość a mnie wpienia
jak go odstraszyć ? Szeroko rozchyl nogi jak będziecie siedzieli przy jednym biurku. Rybi odór wydobywający sie spod twoich rajstop powinien skutecznie go odstraszyć

Gość bhyub
*jakiCHś :O

zadzwonic do zony?i co jej powiedziec?Twój mąż się rumieni na mój widok i entuzjastycznie eraguje?Nie no ludzie,chodzi mi o jakie srealne rady,nie o telefon do zony.Moze mu dokuczac-juz sama nie wiem

Gość szalala
ja bym go tą żoną postraszyła że zadzwonie. to pewnie go odstraszy ale żony nie ma co maltretować, i tak ma pewnie przekichane z takim mężem

Gość szalala
fajny podpis - "ja pierd" no dobre to jest

Gość szalala
bycie pierdem może kogoś bardzo znięchęcić do dalszych kontaktów