Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nie oddzywa się 4 dzień

Polecane posty

Witam. Chłopak z którym byłam 2 miesiace z którym spałam z którym przebywałam 24h na dobe z dnia na dzień przestał się do mnie odzywać. Co jest grane do cholery;(

jest tu kto?

Gość Monika dziewczyna ra...
A czy chlopak musi sie codziennie odzywac? Kazdy ma swoje zajecia, problemy itd.

Gość AAAKASIAAAA
A Ty nie dowiadywałaś się co jest?

Gość może coś mu się stało
albo poznał jakąś, albo stwierdził ze to nie to i nie odzywa się bo tak wygodniej niż powiedzieć prawdę w oczy

Gość level_one
wziął, co chciał i poszedł....może chodziło jemu tylko o jedno .. sama nie wiem musisz go jakoś złapać skontaktować się i porozmawiać wtedy będziesz wiedziała najlepiej, co jest grane :P

Gość zostawiona po 2 miesiacach
ja kocalam swojego nad zycie, mzoe znim nie spedzalam 24 na dobe, ale byl chlopakiem do tkorego jedynego zywilamt kaie cuzucie. tyle ze on sotpniowo - przestal psiac to dzownilam, mowil z enie ma kasy.. az w ogole rpzestal sei odzywac. wiedzialam ze to koneic i zbey sie mu nie narzucac , nie odezwalam sie juz, on do dzis tez nie. bylo to dobry czas temu. wyłam z anim z pół roku dzien w dzien ;)

Gość jestem kobieta ale
kochałas nad zycie po 2 miesiącach????

tak ? wczesniej chdozilam z kolesiem 2 lata i nie czulam do niego nic takeigo. nawet nie bylo porownania. za tym osttanim bylam w stanie nie wiem, wszytsko zrobic. w zyciu nie cuzlam nic takeigo do nikogo jak do niego

Z nim czułam się jak w bajce. I co ja mam robić? Odzyskać czy zostawić? Mówił mojemu koledze wczoraj że mu na mnie bardzo zalezy i mi tez ciągle to powtarzał. Co jest???

moze nie ma kasy skoro wczoraj mowil ze muz alezy. chociaz tyle moj nie mowil ;) 5 dni pozniej wozil sie z inna gdzies tam :)

Nie , napisałam do niego o co biega a on że chyba tobie ja byłam skołowana i napisałam co jest a on że myślał że nie chce go i juz nie odpisał.

Gość Fiutek456
chciał was tylko przelecić. Szukajcie lepszego!

Jakby chciał mnie tylko przeleciec nie byłby ze mna 2 miechy

Gość niecierpiemiecokres
wiesz heh tez sobie tak mowilam ze jakby moj nieccial mnie tylko rpzeleciec to tez by nie byl ze mna 2 miechy ale huj ich tam wie co im we lbach siedzi. moj okazal sie kretynem i tyle. mam nadzieje ze chociaz twoj okaze sie normalny i naprawi to co zepsul :)

Mogło pojsc o to ze w ostatnia noc mielismy dziwna atmosfere. Kiedy go poznalam bylam z chlopakiem 4 lata i wlasnie sie rozstalismy i ciagle pisałam smsy do bylego bo mialwypadek. Możliwe ze dlatego napisał ze myslal ze ja nie chce z nim byc. Ostatnio spotkalam sie z bylym - oświadczyl mi się. Jestem zobojetniala na wszystko wiec jesli bede na 100 procent pewna ze nie bedzie nic ze zwiazku z tym ktorego kocham wyjde za byłego - do ktorego nie czuje nic. To straszne , ale czy warto czekac na cos czego moze nie bedzie nigdy? Przerazliwie boje sie samotnosci

Niemozliwe ze tak szybko zapomnial . Miał orgazm ze mna 4 razy w ciagu nocy mowil ze czuje się jak w niebie i kochal sie z aniolem , ze z nikim nigdy nie bylo mu tak dobrze widziałam i jestem pewna ze nie klamal. To też był moj lozkowy ideal poprostu ideal. Było nam przezajebiscie i po nim widzialam ze jest okropnie szczesliwy i dumny ze mnie przedstawil mnie wszystkim swoim znajomym. Ej no bez jaj ja nie moge w to uwierzyc. Chociaz ze wzgledu na lozko poprostu nie moglby zapomniec.

Gość Wujekwu
:s :S

Cierpie jak jasna cholera

Gość ewelina.k.
oddalas mu sie tak szybko to cie olal-wiadome;) przykre...pogodz sie z tym i zapomnij;)

Gość Monique8888
możesz spróbować się odezwać do niego raz czy 2 ,a jak nie odpisze to znaczy ,że albo się coś stało ,albo Cię olał..

a to nie prawda ,że jak się pojdzie z facetem szybko do łóżka to mu sie szybko znudzisz.. nie koniecznie ja np z moim obecnym poszłam na 2 spotkaniu i jestesmy razem juz prawie 2 lata