Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanessa85

trzecie dziecko

Polecane posty

Gość wanessa85

dziewczyny pomurzcie mi mam 2 dzieci mąż chce 3 dzidziusia w sumie trzecie dziecko mogło by być tylko jest jeden problem ja nie kocham męża nie mówie bo jest bardzo dobrym mężem opiekuje się dziećmi domem dba o mnie każda koleżanka mi zazdrości tylko on kiedyś był całkiem inny i to wtedy przestałam go kochać on się bał że odejdę więc się zmienił na dobrego myślałam że to tylko taka chwilówka tylko że już jest dobry od roku a ja myślę że już nie potrafię go pokochać co mam robić pomurzcie

skoro nie potrafisz się w nim zakochać pokochaj go jak członka rodziny po prostu :) Skoro jest dobry to rodziny nie rozbijaj tylko naucz się go kochac. Na trzecie dziecko na razie się nie zgadzaj- uporządkuj najpierw swoje uczucia

Gość oliwka2000
czemu nie?:D 🌻 Fasolka Bezimienna 20.03.2011r.😍

Gość b1
a co to ma byc lekarstewko czy popisowka jak sie kochachacie ja bym sie nie decydowala na taki krok

Gość ja bym się na tamta 2 nie
zdecydowała jeśli wiedziałabym, że nie kocham męża a ich ojca. Nie pojmuję gdzie ty tu widzisz problem. I po co Ci tamte dzieci były właśnie z nim?

Gość trzeba mysleccc
od roku się zmienił, a za rok może powrócić to c było i i , tak co rok będzie sie zmieniał a ty będziesz mu wierzyła i dojdziecie co najmniej do kilkorga dzieci. Ja bym pprzy tobie to nawet na jedno z nim sie nie decydowała, jeżeli on umiał już być niegrzecznym.

Gość Ma-ma2
Powiedz mu, że się zastanowisz i że będziesz nadal mu się przyglądać - żeby ocenić, czy jesteś na tyle bezpieczna, żeby urodzić trzecie dziecko. Może przez ten czas go pokochasz, albo stanie się coś, że stwierdzisz, że jednak go kochasz. Mnie się kiedyś tak odmieniło - z dnia na dzień - do tej pory, nie wiem dlaczego :) Bądź dobrej myśli.