Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Pudelsona

Magda Mołek - kobiety birzcie z niej przykład

Polecane posty

Gość oprych
Ale skąd wiecie, że jest zimna? Nikt z Was nie zna jej prywatnie, jest profesjonalistką, dziennikarką, więc nie robi z siebie słodkiej niuni, która kocha cały świat. Ja uważam, że jest pna prawdę piękna i ma klasę. Mało która "gwiazdka" ekranu ma tej klasy choć w połowie tyle, co ona. Serio jesteście zazdrosne i wynajdujecie: za dużo pieprzyków, za małe oczy, odcisk na pięcie i cellulit na udzie. Jest troszeczkę ode mnie starsza a i tak uważam, że wygląda znacznie lepiej niż ja i niejedna dziewczyna w moim wieku

Tami no co ty ? a fota w jeansach! Jesteś zgrabna , więc dlatego pisałem że w legginsach fajnie byś wyglądała ;)

regres no właśnie niby niczego fryz ma, makijaż dobry ma, figurę ma, ładne rysy ma ale brakuje w tym wszystkim seksualności jako manekin w sieci "społem" za czasów komunizmu byłaby całkiem użyteczna

za dużo pieprzyków, za małe oczy, odcisk na pięcie i cellulit na udzie. " zawistna , kąśliwa i zazdrosna polka to i do odstajacego włosa w brwi sie doczepi ;)

Gość nic trudnego w tym wieku
regres Gdzie ty zyjesz,ze widzisz same zaniedbane pudła. Znam kobiety pracujące,wychowujące dzieci i wygladające nie mniej atrakcyjnie niz ona. Zgadzam sie z ike,ze owszem jest ladna,ale dla mnie sztucznie zrobiona,nie wzbudza wiekszych emocji. Co do jej poziomu inteligencji to nie wypowiadam się,nie publicznie;)

ale brakuje w tym wszystkim seksualności" ale ze co ? wypominasz jej brak sesji w Playboyu ? Ma taki a nie inny styl bycia, ma łagodny ton głosu ,jest inteligentna i obyta ... a to juz duże cechy seksualnosci

Gdzie ty zyjesz,ze widzisz same zaniedbane pudła." a powiedziałem tak ? wskaż,proszę

Gość lauraa88
hmm np. taka Anita Werner jest o wiele fajniejsza, ma więcej klasy i wolałabym z niej brać przykład jak już. Mołek jest cukierkową blondi, choć akurat bardzo ładną.

wypominasz jej brak sesji w Playboyu ? Ma taki a nie inny styl bycia, ma łagodny ton głosu ,jest inteligentna i obyta ... a to juz duże cechy seksualnosci no proszę cię kobieta albo ma to coś albo nie ma albo bije z niej aura kobiecości albo nie i nie jest to kwestią rozbierania się lub ubierania po uszy ja nie mówię o jej stylu bycia, inteligencji i innych i nie nie ma to nic wspólnego z seksualnością

Mołek jest zgrabna i ładna i to fakt obiektywny a jzu jej seksualnosc jest sprawa gustu bardziej

. taka Anita Werner jest o wiele fajniejsza, ma więcej klasy " a oglądasz czasami Majewskiego ? To typowy typ transwestyty :P a serio to tez fajna z niej babka, ale jej głos mnie przeraża :P do sexownych babek to zaliczył bym jeszcze Katarzyne Herman jak już tak wymieniamy

prawda ZS? człowiek uczy się całe życie:P

ja nie mówię o jej stylu bycia, inteligencji i innych i nie nie ma to nic wspólnego z seksualnością" no prosze cie ike :) tępa jak siekiera mojego dziadka panna,nawet niebotycznie piękna jesli nie mam z nią o czym gadać nigdy nie wzbudzi we mnie pożądania :) piszesz nie ma tego czegoś , brak jej tego czegoś ? ja sie pytam czego ? dla mnie pani Mołęk , ma własnie to coś jest tajemnicza a zarazem niedostepna , ma intrygujaca barwe głosu a do tego jest bardzo zgrabna ... z wypowiedzi jej bije duża wiedza na wszelakie tematy, daje ogólnie niezłe show na ekranie :)

Gość qoorka
[zgłoś do usunięcia] Regres jest sympatyczna ja tez ja bardzo lubie widac ze spoko babka" z klasą i sexapilem regres a skad mozesz wiedziec kim jestem i jak wyglądam ?hmmm?? :) Nie jestem zazdrosna ani pasztet ze mnie żaden :) a wiem doskonale jak sie nad taką jak Mołek pracuje aby wygladała jak wyglada. Makijaz z kosmetyków na które zwykła smiertelniczke nie stac :P wyjazdy fitness i inne przykjemnosci ta pani ma wliczone w kontrakt i za to idzie odpowiednie wynagrodzenie :) Nie mam jej czego zadroscić bo przy jej trybie pracy po 40 tylko jej botox zostanie ;) i walka z duzo młodszymi o wpływy w pracy ;)

ZS jedyne na co mnie stac w dialogu z Toba to ja pierdole:-O i na tym zakonczmy dyskusje

regres spoko dla ciebie może tak a " to coś" jest trudne do zdefiniowania pewien forumowy kolega nazywał to seksem w oczach:P nie sądzę jednak żebyś nie znał powiedzenia " nie ma tego czegoś " to właśnie o to dokładnie mi chodzi