Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facecikkk

jak mozna bzykac sie w samochodzie - tragedia

Polecane posty

Gość facecikkk

przeciez tam jest nie wygodnie brak miejsca itd. czy tak samo sadzicie

Gość mrożona żarówka
udawaj ze jestes muchą i rób bzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość lesny dzban
dla chcącego nic trudnego ;)

Gość facecikkk
a przestan nic trudnego ale zero wygody, obijasz sie o wszystko, ciasno zero relaksu jak dla mnie porazka, wczoraj z zona wpadlismy na szatanski pomysl aby zrobic cos innego i jestesmy zniesmaczeni warunkami

Gość facecikkk
nasze auto co prawda to limuzyna Hammera, ale moja 210 kg małzonka jak mnie dupą wcisnęła w okno to musialem oddychać przez komin

Gość 9y
bo to sie nie wpada na ten pomysl i sie nie planuje , tylko np. jestescie w trasie i przykladowo zona mowi zjedz na bok i taki spontan, ja tam nie narzekam zwlaszcza jak jedziemy na wakacje jest bosko , taka beztroska i ta adrenalina ze ktos moze nas przylapac

Gość facecikkk
najagorsze jak pospólstwo robi to w maluchu zaparkowanym w podmiejskim lasku

Gość 9y
raz przyłapała nas Drogówka - chyba nie muszę powiedzieć jak pan policjant doprowadził mnie na swojej pałce do radiowozu

Gość 9y
ale ze to do mnie? Najgorsze to jest to jak ludzie sa zgorzkniali i wogole zero spontanicznych reakcji tylko wszystko sobie skrupulatnie zaplanuja, niczym nie zaskakuja swoje partnerki/partnerow a potem placza na forum do mojego malzenstwa wkradla sie nuda, juz nic nie jest tak jak dawniej

Gość 9y
8.51 to podszyw jak zreszta wiecie minuta po minucie nie mozna wyslac posta

Gość facecikkk
tam wyzej to podszywy, ale ja i tak mysle ze czy spontanicznie czy nie to porazka i mysle ze tego nie powtorzymy, a co do dsamochodu to nie nalezy do najmniejszych (długi nissan patrol), to jak ludzie to robia powiedzmy w golfie nie wyobrazam tego sobie, ale moze po prostu jestem wygodnicki, ale to nie dla mnie, zony zdanie jest identalne

Gość 9y
to juz w sumie wasze przywyczjenia, j lubie jak cos dzieje sie nieoczekiwanie, jak damy sie poniesc wlasnym zaschciankom, ost, mysle zeby zrobic to w przymierzalni, jakos kreci mnie to ze ktos moglby nas przylapac, a propo samochodu to tez nie mamy malego pasat w kombiku;-) To moze poprostu sprobujcie kiedys na lonie natury;-) np. wiosna na spacerze

Gość facecikkk
zeby robaki nas pogryzły , my jednak wolimy wygodne duuże łóżko

Gość 9y
jak kto woli, ja jak bym miala bzykac sie tylko w lozku to chyba bym sie za bardzo nudzila, zadne robaki oj ale naprawde dobrze wam tak w lozku i tylko w lozku?