Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko pod sloncem

Powinni w Top Model zrobic takie zadanie...

Polecane posty

Kazdą dziewczynę powinien zaczac nagabywac jakis facet ( np w tym mediolanie zeby bylo bardziej wiarygodne) , ze za seks podpisze z nia kontrakt. I wygra ta, ktora sie nie zgodzi :D heh jak dla mnie kaska by na to poszla. No nie wiem nie lubie jej...

Gość paulina dupodajska papier
paulna ciągodrutek ciągle chce sie wyrwać ze swojej biedy ale patologii z siebie nie wyrwie

ona by sie rozplakała :P ale mozliwe ze ze lzami w oczach...

Gość nienawidze szkolyyyy
to laska bez zasad / jak była sesja w futrach to ją znielubiłam. mogła nic nie mówić albo odmówic zadania a jak mówi 'o ja tak kocham zwierzatka ,to ciezkie dla mnie ' a widać było jak sie jara luksuwowym futrem, to była kolejna jej ściema z tą ekologią chyba dla jury i Krupy. ona w dupie ma zwierzaki cienki z niej bolek i ma zakazaną twarz. tylko po umalowaniu jest ładna

..

wg mnie jest ladna...najgorsza ta beata byla...no sorry ale naprawde ja na nia patrzec nie moglam ;/ anka mnie wnerwia...ona ma piszczalka na nazwisko, prawda? pasuje jak ulal...jak ona sie wypowiada kurrrrr....

Gość dfgdsgfdsgf
mi dział na newry paulina, promują ją, bronią a ona non stop szopki na litość! KAŻDY ma SWOJE DOŁY!! mnie też rzucił chłopak, mój mąż ma kiepską pracę i też mi się nie przelewa i co??? mam z tym krzyczeć na ulicy?? łzy i litosć i myśli że wygra... i te zęby, jak chce je zakryć to ma takie usta do przodu , dziwnie wygląda i ma sińce pod oczami a oni się zachwyjają że jest piękna, nie rozumiem! JAK NAS by profesjonalny wizażysta pomalował a stylista ubrał + foto cuda z komputera i też będe piękna! kubicuję OLI , ostatnia dziewczyna z czymś w głowie bez gierek podjazdowych!!! i jej twarz jest normalna po prostu i tyle

Gość tak tak tak!!
papierska beksa jeczy i jęczy! do domu małolata! modelka powinna mieć charakter!

Gość AWaa
a ja nie odróżniam Ani Piszczałki od Oli Kuligowskiej. ciągle nie wiem która to która, która miała kłotnie z laskami, która to ta niesmiala i która ma brodawke na twarzy ?

Gość wiecie co?
jak dla mnie.... umysł Oli, spryt i charakterek z pazurem Kasi, oczy ( ale tylko oczy!) Pauliny , ciało Beaty ( nie była chudzielcem, Boże one są jak wieszaki!!!) i uśmiech Weroniki... niestety jak znam Polska mentalność, lud głupi złapie się na płacz Pauliny i wygra:(

ja chyba tez jestem za ola. weronika uwazam ze jest sympatyczna ale wg mnie sie nie nadaje na modelke.. no ale mnie nikt o zdanie nie pyta :p

Gość bettty boo
a ktora to ta co tanczyla przy rurze w klubie?

Gość paulina karierowiczkaaa
ta co tanczyla na rurze na szczescie odpadła dawno. była taka przecietna i nudna brzydka wszystkie te laskie są oblesne oprocz kaski ale ta ma zeza no i Magda sliczna byla to ją wywalili ;/ a to pisza o paulinie: bez znajomości angielskiego to może co najwyżej kupi ją jakiś szejk do haremu, biedy nie bedzie.wiec powinna być happy

Gość gfhgfhgf
Marta - klub i striptiz

beata miala takie bocianie nogi...zauwazyliscie moze jak wszystkie staly juz przed jury? najlepiej bylo chyba widac jak miala krotka spodnice. kolana jej do tylu szly

Gość czyli paulinka
i braki językowe i charakter jak u dziecka...co ona tam robi?

Gość ojojojoj życie
moja kumpela studiuje tam gdzie Kasia, mówi że na żywo to piękna dziewczyna ( mimo lekkiego zeza, ale inna miała szparkę między zębami więc widać nie przeszkadza) ... a panna Rubik? jak dla mnie...jest brzydka!!!!! a świat się nią zachwyca...najwidoczniej nie rozumiemy tego świata! dla mnie Aleksandra !