Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uutug

Najdziwniejsze sny erotyczne jakie pamietacie?

Polecane posty

Gość uutug

zaczynam od siebie: moze nie najdziwniejszy ale akurat jego zapamietalem: snie sobie o tym jak sie kocham z kobieta ja leze a ona jest na mnie i jedzie sobie;p wiadomo dotykam ja caluje przy okazji pozniej zmiana pozycji na od tylu i powrot na piersza pozycje i... czuje jak dochodze we snie... i w tym samym momecie sie budze i patrze jak wlasnie sie spuszczam, fajny sen...

Gość Adrian;)
pukam bezlitosnego andrzeja przez co on sie robi coraz bardziej litosny i wo góle cieplejszy do życia...;)

Gość mii_a
leżę z byłym mężem na łóżku a pomiędzy nami nago wypatroszony trup kobiecy, mąż, kawałkiem mięsa(pasek z żeberek wieprzowych) posuwa tę kobietę potem wchodzi moje dziecko i pyta czy mozemy już iść na co odzwywa się były mąż z pretensją:"I z nów jestem poza tematem?!!!"

Gość Adrian;)
ale to jednak koszmar,mimoze zawsze budze

Gość Adrian;)
jak bzykam go ,andrzej zamienia się trakcie w krowe rasy holsztynskiej mimo ze rozową (pysk ma żółty) mi tam egal ale przypominam sobie że nie zakreciłem kranu w lazience ale wtedy uswiadamiam sobie że to musi byc sen bo ja nie mam pokreteł w łazience tylko taki wichajster ...

Gość Adrian;)
pozniej jest tylko lepiej ale lece do huty na 11 ,wiec skoncze pozniej

Gość lovetoylovetoy
mi sie dzis snil seks z kobieta (sama jestem kobieta), najpierw ją calowalam, dotykalam, pozniej ona mnie, nalozyla takie dildo na pasku i zaczela mnie posuwac, nagle uslyszalysmy kroki na korytarzu i przestalysmy, ona wyszla a ja jej pozniej szukalam. Obudzilam sie baaaardzo podniecona...

Gość lovetoylovetoy
a i kiedys snilo mi sie ze mnie gwalca i o dziwo podobalo mi sie to , ale to tylko sen ;)

Gość krówka ciagutka;)
chyba się uzależniłam od SPA...;/

Gość nie przebijecie3mnie
ze mnie gwalcil marcin daniec :O

Gość moje sny
są raczej nie winne ale raz mi się śniło jak kocham się z przyjacielem męża,którego nie lubię.I obudziłam się bardzo bardzo podniecona.I nawet mi się podobało...