Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assssskkkka

zlamana reka+odszkodowanie ze szkoły

Polecane posty

Gość assssskkkka

zlamalam reke w szkole na zajeciach wf lezalam 5dni w szpitalu,mialam zlamanie z przemieszczeniem i trzeba bylo kosc polaczyc drutem,jak mam sie starac o odszkodowanie ze szkoly? kiedy?

Gość assssskkkka
jakie papiery potrzebne,skad? i gdzie je wypelnic?

Gość potrzebna ci będzie polisa
zapewne leży sobie w sekretariacie. a o odszkodowanie mozesz ise starać po zakończeniu leczenia. musisz dostać zaświadczenie coćby id lekarza pierwszego kontaktu ze zakończyłaś leczenie tej ręki

Gość assssskkkka
tzn po rehabilitacji tak? i po sciagnieciu gipsu? czy z ta polisa musze isc do chirurga ktory mnie operowal? ale tez po sciagnieciu gipsu dopiero musze to wypelnic?

Gość assssskkkka
podnosze........prosze o odpowiedz,pomozcie

Gość dhijkh
kurcze jesteś dzieckiem babą chłopem? bo to chyba różnica czy uczeń, czy pracownik, prawda? nikt tu nie jest jasnowidzem

Gość bukaa
Mój syn rozwalil sobie głowę jako predszkolak i wszystko załatwiało przedszkole, ja musiałam donieść tylko zaświadczenie od lekarza o leczeniu. Potem dostałam wezwanie na komisję. Myślę, ze w szkole działa to podobnie - musi byc wypisany odpowiedni wniosek do ubezpieczyciela i to najczęściej robi osoba zajmująca się ubezpieczeniami - w końcu za to dostaje ekstra kasę. :)

Gość assssskkkka
dziekuje,tylko interesuje mnie jeszcze kwestia-kiedy? jak sciagna mi gips?

Gość dhijkh
jeśli pracownik - odszkodowania za wypadek przy pracy należy się z zus i pzu staje się na komisji po zakończonym leczeniu kiedyś było tak ,że jak ktoś stawał na komisji zus nie musiał już stawać na pzu, bo płacili wg procentu, który dawała komisja zus papiery do zus wypełnia zakład pracy zus musi wypadek uznać wtedy kieruje na komisję z pzu nie wiem jaki tryb postępowania

Gość assssskkkka
ja reke zlamalam na lekcji wf,pisalam juz,ubezpieczona jestem w szkole w PZU

Gość zyxell
jak jak zdejmą ci gips, i jak zakończysz rehabilitację, o ile takowa będzie potrzebna.

Gość assssskkkka
DZIEKUJE BARDZO, TAK BEDZIE POTZRBNA REHABILITACJA BO TO PRAWA REKA,MAM NADZIEJE ZE BEDZIE WSZYSTKO OK,BOL NIESAMOWITY :(

Gość ona87....
Witam ja pracuję w szkole średniej i zajmuję się ubezpieczeniem uczniów. Musisz iśc do Pani która się tym zajmuje najlepiej zapytaj w sekretariacie. Po zakończonym leczeniu (czyli wtedy kiedy nie wymagasz rehabilitacji) przychodzisz z wypisem z szpitala i później zgłaszasz się na komisję.

Gość assssskkkka
Ale ja musze miec rehabilitacje

Gość ja tez bylam praworeczna
i przez wlasnie takie drutowanie jak ty to nazywasz jestem lewo:( spiepszyli mi tak reke ze nie czuje nic najgorzej bylo na poczatku

Gość ja tez bylam praworeczna
i odszkoddowania ze szkoly tzn PZU dostalam tylko 2 procent bardzo duzo:( nie starczylo mi na nic ,chodzi mi o samo leczenie i dojazdy do szpitala

Gość gośćbibi
czy jak mam zlamana prawa reke i druty czy zostana one na stale i czy musze miec rehabilitacje