Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Justyna**

Leżaczek FP

Polecane posty

Gość ehoooooo27
ja mam prawie taki sami, inny kolor obicia, moj jest taki pomaranczowy, no coz, jest fajny:D ma wibracje, ma 3 pozycje, kiedy dziecko pociaga raczka za zabawke, zabwka gra, obicie bardzo latwo sie zdejmuje i mozna je prac w pralce, no i wyglada na bardzo bezpeczny, mozna w nim bujac dzidzie od urodzenia, moja corcia jeszcze sie nie urodzila, ale z tego co mowila mi kolezanka, to korzystala z lezaczka bardzo dlugo, jej corka zasypiala w nim do 2 roku zycia, i tam tez byla karmiona,

Gość paula5609
Naprawdę polecam ten leżaczek bo mamy podobny a synek ma prawie pół roku i dzień w dzień w nim leży i podoba mu się!!!ma wibracje i regulacjęsiedzenia jak wspomniałam ehoooooo27.Naprawdę POLECAM!!!!!

Gość maryyyjua3
wogóle nie praktyczny dziecko moje i znajomej nie chciało w tym lezej, materiał twardy, wibracje niemal nieodczuwalne.

Gość maryyyjua3
wyrzucone pieniadze jednym słowem :(

ja go mam od urodzenia bo tak tam pisze ze od tylu sie nadaje...i tak dla nowordoka sie nie nadaje na pewno bo krzywo w nim jakos leży i jak go kładłam i bujałam to ulewało mu sie....teraz jak ma 2 miesiace to juz lepiej, jak ktos wyzej napisal ze wibracje slabe to zupelnie sie nie zgodze bo sa mocne wlasnie a dla malucha to juz zupelnie wyczuwalne wiec nie wiem jak mozna pisac ze słabe chyba ktoś nie mial tego leżaczka....mały ogólnie lubi te wibracje, ale jaki minus nie wiem czy ja nie umiem ustawic tego lezaczka czy co ale jak klade malucha to mi przewaza go troche do tylu i jak bujam to musze trzyamc go noga czy reka bo z tylu ta płoza jest nie taka jak w np fotelu bujanym tylko hamuje i uderza i to jest bez sensu....wiec za maly zakres bujania wedlug mnie bo prawie żaden....no i małe dziecko nie potrafi sie samo w nim za bardzo bujac ledwo co....a jak kupisz taki leciutki do 9 kg to sie bujnie....ale znowu jest na krotko :/ jak na razie mam wrazenia średnie i mało go używam ale moze to wynikac z tego ze jest jescze 2 miesieczne dziecko za male troche... a ogólnie wyglad i wykonanie naprawde dobre jak ktos wie jak mam ten leżaczek ustawiac albo malego klasc żeby tak do tylu nie przewazało i bylo latwiej bujac może napisac :)

Gość upupupuuppuuuuu
uuuupppupup

magdalenka dziękuje za dokładny opis. Zdjęcie Twoje obejrzałam, słodki maluch:) No właśnie też o tym przeważaniu do tyłu słyszałam i kurcze niewiem. Chce go kupić na Mikołaja dla syna ale teraz to już zgłupiałam. Zastanawiam się jeszcze nad takim http://allegro.pl/lezaczek-babelek-do-18-kg-bright-starts-gratis-i1320918633.html Jeżeli ktoś go ma to Błagam o opinie!!!! I wogóle napiszcie dziewczyny jakie macie leżaczki i opinie o nich:)

Gość Nic specjalnego. Wolałabym
coś co się chociaż samo buja bez pomocy rodzica, bo ten model to ni cholery. Dla noworodka beznadziejny bo dziecko nie leży w nim płasko tyko jest dziwnie zgięte w pasie przez to kubełkowe głębokie siedzisko, przez co się pręży. Generalnie nic co ma masywne płozy się nie buja bez rodzica albo większego dziecka co już może się nogami odpychać od podłogi, no ale po co takiemu dużemu leżaczek? Innymi słowy - szkoda kasy.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ja mam bardzo podobny do tego pierwszego z FP tylko tez z pmaranczowym obiciem i jak dla mnie super sprawa. synek bardzo duzo w nim siedział i teraz cora to samo. a wkładałam tak od 3 m-ca bo wczesniej moje dziecia na okragło spały w swoim wozku i nie było sensu wkładac do bujaczka. Dla mnie rewelacyjny sprzet!!!!!! I do karmienia tez super:)

Gość .........agawa
Faktycznie. One sie nie bujaja. Potwierdzam.

Gość .........agawa
Tzn. male dziecko sie na nim samo nie pobuja, tak jak sie buja na takich prostych z cienkimi metalowymi drucianymi plozami. Lepsze sa prostsze, mniejsze modele, bo wiecej z nich pozytku, bez baterii i rak rodzica.