Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zaniepokojona.......

dziwny okres

Polecane posty

wczoraj ok 23 dostałam okresu w terminie. tylko krwawienie jest bardzo dziwne, na podpasce przez całą noc prawie w ogóle na było krwi tylko wylatuje ze mnie pełno skrzepów (bardzo intensywnie czerwony kolor mają). do tego bardzo mnie boli podbrzusze, czy to normalne? zawsze było u mnie więcej krwi niż skrzepów. bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość ja tez pytammmmmm
witam mam to samo okres niby mialam 10 listopada czyli w srode bylo norlanie a w czwartek juz torszke potem nie bylo wcale a w piątek pojawily sie znow plamienia i trwaly az do soboty nigdy tak nie mialam dzis mamy19 listopada i to jest moj 10 dzien cyklu a moja tempearua wynosi od owulacji 37,4 po okresie nieznacznie spadla do 37 i caly czas sie utrzymuje niewem co o tym sadzic takiego kresu nigdy nie mialam zawsze trwal pełne 4 dni

hmmm u Ciebie to chyba zupełnie co innego. ja nie mam plamienia tylko skrzepy. czy ciąża u Ciebie jest prawdopodobna?

Gość ja tez pytammmmmm
a robilas test?? no ja staram sie o dzdzie juz dosc długo ale nigdy takiego kresu nie mialam i ta tempka niewem czemu mi nie spadla Jjeszcze nie jestem ani chora ani przeziębiona 3 dni temu obudzilam sie rano z bólem kolo brzucha po prawej stronie i wymiotywlam troche sie zmusilam ale po jakim czasie mi przeszlo nie mam tez zadnego zapalenia ani nic chyba pojde w poniedzlaek na bete

przed okresem październikowym robiłam test, wyszedł negatywny. 17.11 byłam u ginekologa powiedziała, że w szyjce nie ma zmian i jeśli test był negatywny a okres dostałam to ciąża to nie jest, ale jak się stresuje mogę powtórzyć test, bo na usg czeka się bardzo długo. nigdy nie byłam w ciąży ale z tego co piszesz, wydaje mi się, ze u Ciebie jest prawdopodobna :) mnie za to te skrzepy bardzo niepokoją. robiłaś test?

Gość ja tez pytammmmmm
robilam test w tamten czwartek ale ten zwykly paskowy z tesco byl negatywny ale byc moze bylo za wczas a po drugie moj maaz mi nieccacy urwal ten pasek co zanurzasz bialy w dól do moczu i moze wyszedl negatwny najepeij bedzie jesli zrobie bete a dlugo sie starasz juz??? to moze zrób jeszcze raz ten test ja mierze tem od niedawna od tamtego miesacsa i niemam jakiegos szczególowego porównaania ale to sa moje tempki z tamtego miesaca i tego 28.10. 16 dzien -36,7 29.10 17 -36.9 30.10 18 -37,1 31.10 19 -37,1 1.11 20 -37,1 2.11 21 -37,3 3.11 22 -37,3 4,11 23 -37,3 5.11 24 -37,3 6.11 25 -37,6 7.11 26 37,6 8,11 27 -37,3 9.11 28 -37,3 10.11 1 37,1-okres rano 11.11 2 -okres słąby 12.11 3 -37,2-plamienia 13.11 4 37,2-plamienia 14.11 5 37,2 15.11 6 37,00 16.11 7 37,00- 16,11 8 37,oo 17.11 9 -37,00 18,11 10 -37,00 tak jak moiwe nie ma porowniania ale ta tempka chyba powinna juz spasc dawno prawda 19,11 11 37,00

koniecznie zrób kolejny test :) ja się nie staram o dzidzie, ciąża teraz nie jest u mnie mile widziana- studiuje.

ja się raczej obawiam że może to być spowodowane jakąś infekcją. ostatni jeszcze na siłowni spadłam z przyrządu i uderzyłam się dość mocno w brzuch, mam strasznego sińca, mój luby był przerażony jak go zobaczył ;/ boję się czy czegoś sobie nie uszkodziłam.

Gość ja tez pytammmmmm
aha no ja juz dosc dlugo sie staram ale juz przywyczaialm sie ze nic z tego nie wychodzi a jest mozliwosc takiej tempeartury prez caly czas bo mi sie niechce wierzyc ze to ciaza zbyt piekne zeby bylo prawdziwe

moim zdaniem masz szanse na ciążę :) powtórz test i daj znać czy się udało :D

wie ktoś co mogą te skrzepy oznaczać?

teraz w ogóle nie krwawię, tylko mnie brzuch bardzo boli. to jest w ogole okres? czy mogę wziąć tabletki antykoncepcyjne? proszę pomóżcie!

Gość after glowe
zró test skrzepy tez moga oznaczac ciąże

byłam w środę u ginekologa, powiedziała że szyjka wygląda normalnie i jak już pisałam test wyszedł negatywny przed październikowym okresem. ciąża dalej jest możliwa?! i miałam zacząć od tego okresu zacząć brać tabletki. nie umiem się zdecydować czy zażyć czy nie. jak sądzicie?

to moze byc miesiaczka bezowulacyjna - mialam taka we wrzesniu, tez dostalam po 28 dniach a zwykle moje cykle sa nieregularne. malo krwawienia, wkłdka wystarczala. następny okres juz będzie normalny :)

zacząć brać tabletki?

Gość upupupupupupup
up