Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

co odpowiedzielibyscie na takie pytanie

Polecane posty

Gość wweenniiaa

na rozmowie kwalifikacyjnej: dlaczego nie wolno palic w miejscu pracy (np. jesli jest to sklep), dlaczego trzeba przyjsc do pracy 10 minut wczesniej...

Gość wweenniiaa
dlaczego nie wolno pierdzieć w czasie pracy

jeśli chodzi o sklep to nie powinno się palić bo zapach dymu odstrasza klientów, do żywności może dostać się popiół papierosowy a odnośnie przyjścia wcześniej to przed otwarciem sklepu trzeba po włączać światła kasę itp

Gość wweenniiaa
chodzi o to ze byla u mnie ciotka, ma ona male stoisko z zabawkami ostatnio zwolnila dziewczyne ktora palila w miejscu pracy, dowiedziala sie o tym od ochroniarza, zwolnila dziewczyne. ostatnio przeprowadala rozmowe kwalifikacyjna i NIKT nie potrafil odpowiedziec na te pytania :-O

Gość wweenniiaa
1300 jak na takie stoisko to w porzadku moim zdaniem, poprosila mnie zebym tam poszla pare dni postac

Gość wweenniiaa
dostaje na reke 1300 plus czasem jakies premie od sprzedazy

Gość a gdzie to stoisko
ja moge postać, nie pale, nie paliłam i nie zamierzam. 10 min też mnie nie zbawi :p

A to kurestwo dla mnie jest zwalniać kogoś z powodu palenia fajek:o Ma prawo do przerwy pracownik, tak czy nie? Więc może sobie w czasie tej przerwy iść i zapalić. Stoisko z zabawkami, tez mi coś:o Wielki biznes:o