Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilka200000000000000

dlaczego faceci zdradzają??

Polecane posty

Ciągle się nad tym zastanawiam..nawet jak ich dziewczyna czy żona ich pociaga, jest ładna i zadbana? nawet jak się z nią nie kłócą? wiele razy spotkałam się z sytuacjami kiedy żonaci faceci z pozoru idealni mężowie mnie podrywali ,a sama też nie mam pewności czy nie byłam zdradzana.. wolę myśleć ,że nie ,ale jak patrze na niektorych facetów .. Nie wiem czy wierny i( normalny nie jakiś pantoflarz) facet wogóle istnieje? a może trzeba się pogodzić z tym ,że zawsze będą te inne?

a może to normalne ,że wszyscy się zdradzają i przyjąć to za normę?

Gość kalafiorowa zdrajczyni
nie, trzeba po prostu wiazac sie z czlowiekiem, nie zwierzeciem :O

Gość okahncoiash
tez sie nad tym zastanawialam... nic pozytywnego nie wymyslilam.. lubia zmiany ot co

Gość echemmmm
faceci? a kobiety? mi żona rozwaliła życie - 10 lat nie mogę się pozbierać po zdradzie i odejściu....

a może człowiek jest poligamistą poprostu? nie wiem. wolę o tym nie myśleć ,że np mój facet może mnie zdradzać mimo ,że nie mam pewności ,że tak nie jest.. Miałam już trochę facetów żadnego na zdradzie nie przyłapałam ,ale pewności nie mam.. wogóle to dla mnie straszne ,że mój facet miałby się kochać z kimś innym.. Ale tak jak mówiłam poznałam trochę facetów od tej ,,drugiej strony tzn bywałam na różnych bankietach i się naoglądałam jacy oni potrafia być.. a przy swoich żonach wydają się być ideałem męża.. tez dziwne ,że te żony są takie pewne tych swoich mężów

a jak nawet jakimś cudem nie zdradzają to i tak się podniecają innymi kobietami.. bo wiem jak ci zonaci nawet patrzą na mnie albo na inne dziewczyny ,jaki teksty nie raz mówią.. chyba każdy facet jest taki sam. Kobiety też zdradzają ,ale myslę ,że rzadziej niż faceci mimo wszystko

up

Gość echemmmm
śmieszna jesteś i genaralizujesz, dzielisz ludzi na kobiety i mężczyzn, spróbuj dzielić na moralnych i nie moralnych

Gość lkjhi
moim zdaniem to tylko kwestia czasu,zdradzamy bo to co mamy to nam nie wystarcza ale w koncu przychodzi czas i wszystko staje w miejscu bo jest dobrze ,jest tak jak chcemy i to nam wystarcza...kazdy w pewnym momencie zycia mówi sobie STOP

Kobiety rzadziej? To niby z kim Ci mężyźni zdradzają? Z własną rączką? Tak samo zdradzają mężczyźni i kobiety. Związane jest to z coraz bardziej konsumpcyjnym trybem życia i tym, że wszystko chcemy mieć szybko i łatwo. Ale nie wszyscy są tacy sami, więc nie generalizuj.