Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfv

Nie wiem dlaczego, ale bardzo mnei to denerwoje . . . a was??

Polecane posty

Gość fdfdfv

Wkurza mnie np. sytacja, kiedy rozmawiam z chlopakiem, a kolezanka, ktora go nie zna , nigdy nie widzala nawet, mowi "pozdrow go ode mnie " , zawsze gdy rozmawiam z chlopakiem, a gdy dzwoni do mnie siostra, juz nie mowi, bym ja pozdrowila. Nie lubie , gdy ludzie tak mowia. Albo gdy gadam przez tel. to ona sie wcina i krzyczy cos do sluchawki do mojego chlopaka. Jakby chiala sie mu przypodobac. Takie kobiety w ogole kojarza mi sie z tym, ze chca sie akzdemu facetowi przypodobac, i byc lepszymi .Po co tak ? Ta kolezanka, np. jest zla kiedy odmawiam jej spotkania bo umowilam sie z chlopakiem . Jej ... ;/ Albo ledwo kogos pozna, lub zna z widzenia i juz go szuka na jakims portalu interenetowym, i robi tak by tylko ja zaprosil do znjaomych. To zaczyna byc chore. Ludzie juz nie maja prywatnosci w tych czasach, no ale sami sie tej prywatnosci pozbywaja . Czy to ja zwariowalam czy inni, bo juz nie wiem sama .

Gość dumka mamcia
:O jesteś jakimś debilem co z gówna problemy kręci?

Gość fdfdfv
ejj ja nie robie problemu, tylko pisze, ze irytuja mnie pewne zachowania ludzi. I z ciekawosci pytam , czy ktos ma podobnie