Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgyey

mój facet od czasu do czasu uderzy mnie mocniej...

Polecane posty

Gość jhgyey

mój facet od czasu do czasu uderzy mnie mocniej...nie ze tak poprostu tylko zawsze z stwierdzeniem ze ja cos zrobiłam zle...ostatnio klepnełam go w plecy a on mi oddał recznikiem po nerkach ze sie z bólu popłakałam...jak mu wytłumaczyc ze nie powinien mi oddawac tak mocno...

Gość echemmmm
są laski które to lubią.... pogadaj z nim może ma ochotę na tego typu zabawy, zawsze można ustalić regóły i spróbować, a jak cię tłucze bez powodu to porostu chyba jedyne wyjście zawijać mandżur i uciekać

Gość jhgyey
dla mnie jezeli kobieta uderzy to NORMALNY facet nie powinien oddac!dlatego nie rozumiem jego zachowania...czasami widze jego agresywnosc w oczach ,czasami mnie to przeraza...

Gość facet to ja
jesli dajesz w twaz w czasie klotni (ale takiej kiedy naprawde cos sie stalo i jestes zraniona a on jest BEZCZELNY) to prawdziwy facet nie oddaje... ale takie walniecia ze strony kobiet to ma byc OSTATECZNOSC!!! dodam ze mi sie trafilo raz jeszcze w liceum i dziewczyna miala racje...;) jezeli bawicie sie i walniesz go lekko to i on lekko moze ci oddac, mnie dzewczyna czesto lekko walnie w czasie jazdy samochodem czy gdzies jak w miescie jestesmy a ja robie sobie docinki... ale to takie zabawne lekko... to nic nie znaczy, raczej takie draznie sie z toba bo cie lubie... ;)

Gość facet to ja
*twarz nie musicie mnie poprawiac laski ;P ;)