Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbsbsyratagstaaa

ON ZAWSZE PLACI MI ZA SEKS- dlaczego?

Polecane posty

Gość bbsbsyratagstaaa

mam sponsora- super przystojny facet tylko starszy ode mnie o ok 30lat. Uklada sie miedzy nami swietnie i ze zwyklej relacji seks za kase zrobil sie z tego romans. Spedzamy razem wiele czasu, rozpieszcza mnie nie tylko finansowo, ale zastanawia mnie jedno- zawsze zostawia mi pieniadze po seksie, mimo ze ja ich nie chce przyjmowac, bo juz i tak placi wiele za moje zakupy i wyjscia. On twierdzi, ze nie potrafilby przyjsc do mnie z pustymi rekoma i nie zaplacic- zastanawiam sie dlaczego tak jest? Czulby ze mnie wykorzystal gdyby nie zostawil kasy?? Dodam ze on ma juz rodzine.

Gość tak czy siak.
jestes tylko małą kurewką. Tego nie zmienisz

Gość bbsbsyratagstaaa
wiem i mi to nie przeszkadza :) ale nie taki jest temat watku

Ponieważ facet uważa się tylko za Twojego klienta korzystającego z usług , a że jest uczciwy to reguluje nalezności ;)

Gość ooomatkoooo!!!!!!!!!
a z ciekawosci ile ci zostawia/?

Gość traktuje cie jak dziwke
i jak na interes handlowy z dziwka zostawia ci kase za danie mu dupy

Gość aquariuss
dajcie spokój, nic wam nie da obrażanie jej. wybrała takie życie i jej to odpowiada. Jak widać intelektem nie grzeszy, bo zamiast się jego zapytać, to pyta na forum kafe. I tyle.

Gość dfddgdgdgdg
ty tylko sluzysz za zaspokajacz seksualny tego frajera ktory ma rodzine zone dzieci i ich oszukuje bo mu sie zachcialo mlodej ladnej dziurki do ruchania, szkoda mi takich facetow a jeszcze bardziej jego bliskich bo ty tutaj jestes tylko trybikiem tych zjebow

no PRZEDEWSZYSTKIM PLACI CI ZA MILCZENIE!!!

Gość dfddgdgdgdg
i dlatego daje kase - za to zebys byla tylko dziurka niczym wiecej !!! ale wy wiecie doskonale ze zawsze pojawia sie cos wiecej z waszej strony i juz kombinujecie!!!

Gość bo ma cię
za zwykłą dziwkę?

Gość bbsbsyratagstaaa
po seksie zostawia mi zawsze 600zl plus placi mi za wszystkie moje zachcianki, wyjazdy, zakupy itp a one juz sa wiele drozsze :) nie przeszkadza mi to ze ma mnie tylko do seksu a do zycia kogos innego, bo swietnie mnie traktuje i dobrze na tym wychodze :) dba o mnie i troszczy sie np gdy jestem chora- czego wiecej trzeba? a jego zony mi nie szkoda bo czego oczy nie widza tego sercu nie zal, ma z niego kupe kasy a dzieki mnie wraca do niej do domu zadowolony bardziej niz zwykle;)

Gość masz sponsora
i dziwisz się że płaci? :D to po co ci sponsor? za darmo też możesz dawać :P

e no to cie ceni to ile masz z tego miesiecznie?

Gość bbsbsyratagstaaa
ja sie dziwie ze on mi placi nawet wtedy gdy ja tego nie wymagam a nawet nie chce bo go lubie a on tyle na mnie wydaje na codzien ze dodatkwoo po samym numerku to juz jest przesada moim zdaniem

Gość bbsbsyratagstaaa
ok 4 tys na mies. umawialismy sie na polowe z tego ale nie oszczedza na mnie...ma facet gest i tyle

Gość dfddgdgdgdg
tylko w polsce jest to mozliwe zeby laski tak robily? czemu polki maja tak niska wartosc ze potrafia sie sprzedawac mimo ze sa ladne?

Gość jestem sponsorowana
bbsbsyratagstaaa mam to samo, umówiliśmy się na początku na pewna kwotę a dostaje 2x więcej, mówi ze nie wie jakie prezenty mi kupować (których wcale nie chce) wiec daje mi kasę żebym sama sobie coś kopiła tez mial byc tylko seks-układ a on sie zakochał:D

Gość bbsbsyratagstaaa
ja nie wiem czy moj sie we mnie zakochal, ale traktuje mnie lepiej niz moi byli i bardzo sie stara aby bylo miedzy nami ok, co doceniam:) a Twoj Ci daje kase nawet jak jej nie chcesz?? bo mnie tylko to dziwi- czemu on zawsze "musi" zostawic mi pieniadze po seksie. ps. POlki sa takie madre ze potrafia w latwy sposob zarobic na swoim wygladzie

Gość lelum po lelum
chyba traktuje cie przedmiotowo .. jak dziwkę nie jak kochankę ... a widzę ze ty byś wolała być raczej kochanka niż dziwka ... może czas na to aby obgadać sprawę miedzy wami i spróbować wnieść jakiś pozytywny aspekt do tego całego mezaliansu?

Gość hclink
1. ma czyste sumienie 2. żebyś nie znalazła innego sponsora

Gość gość
powiem Ci tak kobieto, nie dyskutuj tutaj z tymi ludzmi bo to nie ma sensu, na prawde szkoda czasu.

Gość xen
Ma czyste sumienie x Dokładnie tak,kupuje u Ciebie usługę,za którą płaci.W zamian oczekuje braku zaangażowania emocjonalnego z Twojej strony,czyli profesjonalizmu. Profesjonalnej pani za pieniądze.

Gość Żigolak
Po prostu on ma z tego coś więcej niż tylko seks. Dajesz mu również radość życia, chwilową zmianę rzeczywistości - świat równoległy. A jak ma wyrażać swoją wdzięczność. Już H. Balzac napisał pewne brutalne słowa, przytaczał nie będę. Daje kasę żonie którą kocha a może i nie, daje kasę tobie, czuje się niejako odpowiedzialny, aby niczego i na nic nie brakowało. To jest ten wyższy poziom, który wcześniej miał swoja całkiem ładną nazwę, ale i otwierał wtedy drogi na salony - kurtyzana. (nawet tytuł doskonałej powieści) Zanik pozycji nastąpił w okresie międzywojennym, co nie znaczy, że takie kobiety zniknęły.

Gość gość
bo uważa Cie za dziwkę, proste jak budowa cepa

Gość gość
hej :) czy można sie z toba jakos skontaktowac? przez fb lub e-mail.? mam do ciebie wiele pytan, chce sie wiele rzeczy dowiedziec ne takie tematy.

Gość gość
Płaci, ponieważ nie chce, byś sobie właśnie wyobrażała,że wyszedł z tego romans. Gdyby on uważał, że wyszedł z tego romans, przestałby płacić, aby okazać Ci szacunek, skoro go o to poprosiłaś. Przejrzyste bardzo. Dorosły, kulturalny człowiek nie powie Ci "no rozumiem, że Ty czujesz to i to,ale ja nie", bo : 1.jest dorosły i kulturalny 2.bałby się, że urazi Twoje uczucia i że możesz wpaść w furię typową dla młodego wieku i że będziesz próbowała zniszczyć jego rodzinę. Więc uprzejmie kontynuuje płacenie Ci, aby dać delikatnie do zrozumienia, że obowiązujące zasady gry nadal są aktualne. 30 lat starszy i wie jak to wszystko funkcjonuje.

Gość gość
Bo d****** się płaci, gdyby nie zapłacił to oznaczałoby to że facet traktują tą osobę jak człowieka, a płacąc daje jasno do zrozumienia że ta osoba jest tylko rzeczą, którą może sobie kupić... jak zegarek, telefon czy jakiś ciuch.