Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadomazycia

mam chyba glupie pytanie-intymne

Polecane posty

Gość nieswiadomazycia

sama nie wiem co mam o tym myslec, czy to normalne czy sa to oznaki czegos co jest jak dla mnie dziwne dodam ze mam 17 lat i jestem dziewica. dzisiaj byla u mnie kolezanka i jak zwykle wyglupilysmy sie w sensie ze siadalysmy na siebie kladlysmy sie i tego typu wyglupy ktore chyba sa zawsze jak nie rozmawiamy tylko nam odbija ;p no i w ktoryms momencie nasze cipki sie o siebie otarly a mnie przeszedl dreszcz podniecenia i teraz sie zastanawiam czy to wogole normalne czy poprostu chore. prosze nie piszcie glupot tylko sensowne odpowiedzi. moze to tylko moj mlody wiek i jakies hormony? dodam ze jakos nigdy dziewczyny mi sie nie podobaly pod tym wzgledem jak cos to tylko i wylacznie chlopcy a tu taka akcja.

Wyszło na jaw, że jesteś lesbijką. Teraz musisz brać udział w paradach wolności i równości... Musisz się zalogowac też na stronie www.jestem-lesbą.pl Pozdro!

Gość nieswiadomazycia
nie jestem lesbijka i nigdy nie bede, moze poprostu wariuje?

Gość nieswiadomazycia
albo mam jakies urojenia, jeeezu co za szajs

Gość nieswiadomazycia
czy mogl by sie ktos na ten temat wypowiedziec? proooooooosze ja juz nie wiem co mam myslec

Gość nieswiadomazycia
nie zalozylam tematu zeby ktos mnie ocenial, jestem denna czy nie po co takie teksty, mam problem wiec raczej w tym kierunku oczekuje odpowiedzi no nie? a jezeli ktos ma mnie obrazac to wole zeby wogole sie nie wypowiadal ale z tego co widze ludzie na tym forum tylko sie obrazaja ;/

Gość nieswiadomazycia
to forum jest do dupy, zadnej pomocy nawet najmniejszej opini co do sytuacji, widze ze trzeba radzic sobie samemu ;/

Gość HAndlarka....
wydaje mi sie ze jestes lesbijka...