Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula- C

Kto poleci dobry nawilżacz powietrza ???

Polecane posty

Gość gość
Jak szukacie dobrych nawilżaczy i oczyszczaczy to fajne dostaniecie w Venta. U nas dobrze sprawdza się model http://www.nawilzacze-venta.pl/produkty/venta-lw25 Działa w sumie u nas w domu przez cały okres grzewczy a że ma możliwość wlewania olejków eterycznych to tym fajniej, w całym domu ładnie pachnie.

Gość marzena

wiecie z nawilżaczami to może byc różnie,zalecam ostrożnosc i naturalne metody tj.wietrzenie przed snem,mokre ręczniki itp.nawilżacz był u mnie powodem wielu chorób moich dzieci przez pól roku,oskrzela,krtanie,podejrzenie astmy,szpitale itp. W tym roku nie stosuje i dzieci w ogóle nie chorują,bez nawilżacza zdrowiutkie 🙂

Gość Sabinka

Ja moge polecić bo długo szukałam dobrego, stadler form Eva - Wysoki smukły elgancki i nie zalewa mebli

Nawilżacz powietrza jest zabawieniem, szczególnie w tym czasie, kiedy się zaczyna sezon grzewczy. Ja sobie nie zdawałam sprawy jak można poczuć różnicę, dopóki sama nie zaczęłam korzystać z takiego sprzętu. Szczególne po nocy czuję znaczną różnicę. I zgadzam się z tym, że trzeba poświęcić trochę czasu, żeby coś odpowiedniego znaleźć. Ale można sobie ułatwić sobie życie i przy poszukiwaniu zajrzeć na oddychajswobodnie.pl. Tam na pewno znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie.

a czy zwracacie uwagę czy nawilżacz jest ultradźwiękowy czy ewaporacyjny? spotkałam się z informacją ze ten pierwszy jest bardzo szkodliwy.