Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert_t

Ideał kobiety w mojej pracy

Polecane posty

Gość Robert_t

Witajcie, pokrótce napiszę o sobie, mieszkam w dużym mieście, bardzo zadbany 37 letni facet, żonaty, i mam dwójkę dzieci. Na co dzień pracuję jako dyrektor działu exportu w pewnym dużym przedsiębiorstwie, praca fajna, sprawia mi satysfakcję, ale nie o tym miałem pisać. W ubiegłym tygodniu przyszła do nas pracować bardzo ale to bardzo atrakcyjna dziewczyna, od razu wpadliśmy sobie w oko, ona jest tak piękna, że śmiało mogę powiedzieć - jest spełnieniem fantazji każdego faceta, śliczna buzia dziewczęca, długie czarne włosy i figurka drobniutka z wąąąąąską talią, oszalałem na jej punkcie, nawet moja żona nigdy na mnie tak nie działała, żadna inna kobieta jak Ona, nie wiem co robić:( wiem że krzywdzę tym swoją żonę,ale przecież nie powiem jej prawdy:(( kurde nie wiem co zrobić

Gość dodaj nowy tematx
A owa laska też sika po nogach na Twój widok?:P Nie podniecaj sie tak. Skoro jest ładna, to pewnie ma adoratorów na pęczki. Choć obstawiałabym kogoś na stałe.

Gość atari zwei
poważny człowiek 37 lat i nie wie co robić. wstyd.

Gość dodaj nowy tematx
narada rodzinna to swietny pomysł popieram przedmowczynie:P

Gość ja z kolei
poznalam faceta kolo 30-stki, sama mam narzeczonego, a ten facet niesamowicie mnie kreci...na chemie nie ma rady, ja nie mam wyrzutow sumienia najmniejszych.. jest ogien i moc :D pozdrawiam autora

Gość merlim monroł
na chemie jeśli w ogóle wstępuje ona między wami - tak jak wyżej ktoś napisał nie ma rady a ile ma lat ta piękność?

Gość facetttt
chyba nie kazdego ;]

Gość wali prowo na kilometr....
Zanim opisze "problem" musi się pochwalić, że jest bardzo zadbany i ma super pracę :D

Gość Robert_t
praca jak każda inna, gorzej z uczuciami, bo nie wiem co robić, gdybym nie miał zobowiązań wobec żony, to sprawa była by dużo prostsza, natomiast w tym przypadku jest skomplikowana

Gość Robert_t
z tego co wiem, Ona ma 23 lata

Rób co chcesz - możesz pozostać w tym stanie ogłupienia spowodowanego przez naturalne narkotyki i ponieść konsekwencje za własną głupotę, albo zaczniesz świadomie decydować o własnym życiu - wybór należy do ciebie.

Gość merlim monroł
a czy czujesz,że ona też na Ciebie leci?

Gość dodaj nowy tematx
PROWOKACJA:D koleś nawet nie potrafi wczuć się w temat i wymyslic frapującego ciągu dalszego ale nudy 💤

Autorze dla mnie wygląda to tak. Zafascynowałeś się nową kobietą w Twoim otoczeniu i znając życie pewnie masz na nią ochotę. Nie wiem ile masz lat ale zanim zaczniesz cokolwiek (myślę o romansie ewentualnym) to przemyśl to dobrze. Masz rodzinę, czy chcesz to stracić? Poza tym nie masz pewności czy to nie jest wyrafinowana tzw. suka która dla kariery zrobi wszystko. Myśl głową, nie fiutem

Gość ertyukjkllllkkkkkkkkkkkkkk
ja z kolei poszlam do nowej pracy i byl tam taki kierownik na ktorego widok miekly mi nogi, nawet nie byl w moim typie ale podobalo mi sie w nim wszystko, sposob mowienia, gestykulacja, chod, doslownie podniecalam sie jak na niego spojrzalam czy o nim pomyslalam. kochalam mojego faceta, z tamtym bym nigdy nic ale pomyslec bylo milo i milo chodzilo sie do pracy :) nie mialam wiekszych wyrzutow sumienia bo moj facet pewnie tez nie raz pomyslal sobie cos wiecej na widok zgrabnej kolezanki czy laski na ulicy. nikt sie ze swoich mysli nie musi spowiadac. mi po 2 miesiacach pracy przeszlo :) nadal uwazam ze jest fajny ale ta chemie wywialo. i dobrze :) gorzej jak ta osoba ma cudowny charakter i macie kontakt poza praca. wtedy mozna sie zakochac i bedzie zle. wiec nie ran zonki a z tamta dziewczyna utrzymuj stosunki jak z innymi pracownikami

Gość zapach pomarańczy...
Robercie! Pomylileś się, portal randkowy znajduje sie na innej stronie:P "...mieszkam w dużym mieście, bardzo zadbany 37 letni facet, żonaty, i mam dwójkę dzieci. Na co dzień pracuję jako dyrektor działu exportu w pewnym dużym przedsiębiorstwie, praca fajna, sprawia mi satysfakcję..." Ideał kobiety: "... śliczna buzia dziewczęca, długie czarne włosy i figurka drobniutka z wąąąąąską talią..."

Gość Robert_t
Prawdę mówiąc wstyd mi przed samym sobą, nigdy bym nie dopuścił nawet takiej myśli by mieć ochotę ale tak na poważnie coś więcej nawet niż ochotę na inną, a jednak życie potrafi platać figle i nic na to nie poradzisz. Zawsze byłem pewny swoich decyzji, przewidywalny, a tu.... proszę. Nie wiem, ciężko mi cokolwiek powiedzieć w danej chwili, zobaczymy, może i mi minie ta chemia, oby minęła bo zwariuję.

Chłopie nie mysl o swoje żone, bierz i bzykaj tą babkę z pracy ile wlezie. Albo masz jaja i ją przelecisz, albo będziesz ciotą wierną żonie. Pamiętaj że ona zabawie się z nie jednym i się z ciebie śmieje.

Gość zapach pomarańczy...
Dominik ma rację:P "Piękna kobieta jest jak pocisk karabinowy, w szybkim tempie rani serce, pustoszy kieszeń i wychodzi bokiem" A jak to śliczne dziewczę jest wyrachowane, to za kasę skonsumujesz jej powabne ciałko. Może ta piękna kobieta chce zmarnować swoje młode lata, bo jakiś znudzony, żonaty fagas ma ochotę zrobić z niej 'flanelkę':P A na koniec, ta dziewczyna o wszystkim opowie twojej nudnej żonie:P W jakim wieku są twoje dzieci i czy masz córkę? Jak masz dziecko żeńskiej płci, to chciałbyś, żeby jakiś podstarzały, dzieciaty żonkoś zabawiał się nią w swojej pracy( np. twój kolega dyrektor innego działu)? :)

Gość kryzys wieku sredniego?
:P