Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnaaaa 222

chłopak mi powiedzial ze mam malutkie piersi

Polecane posty

Gość zalamannnaaaa 222

wczoraj widzial je po raz pierwszy . Nosze zawsze bluzy szerokie dosyc wiec troche ciezko stwierdzic jakie mam. Jak zobaczyl tu mu mine zrzedla i powiedzial ze sa malutkie. Nosze rozmiar 75 B / roznica w i pod biustem 15 cm .

Gość mamamdkjdkdjiu
nie przejmuj sie takim gadaniem, chłopak widocznie jest świniowaty skoro przy pierwszym widoku rzucił takim tekstem. pewnie sam ma malego kutasika

Gość bvete ntrh
jesli je zmierzysz dokladnie czyli bardzo ciasno na wydechu pod biustem i luzno w sutkach to pomoge ci dobrac porzadny stanik,dzieki ktoremu wyeksponujesz biust,bedzie lepiej wygladal i bedzie lepiej podtrzymany

Gość a moja ma duże
ja jest taki cwaniak to niech ci sfinansuje operacje.potem koniecznie go rzuć.frajer jeden

Gość zalamannnaaaa 222
no szczerze powiedziawszy to bylam zaskoczona bo nie uwazam ze mam tak strasznie male piersi. Za male ale nie malutkie

Załamana, a na pewno nosisz dobrze dobrany stanik? Masz pod biustem około 80 cm i w biuście 89-90cm? Chyba nie, bo mówisz, że różnica jest 15 cm, a zmierzyłaś się pewnie luźno. Tak jak ktoś już napisał, zmierz się ciasno pod biustem na wydechu i luźno w biuście i podaj co Ci wyszło, pomożemy dobrać rozmiar, w którym Twój biust będzie lepiej wyglądał i przede wszystkim nie zniszczy się, nie rozsmaruje po klatce, pod pachy, powinien poprawić się jego kształt. Chociaż biust i tak masz na pewno bardzo ładny :) A chłopak to jakiś debil, naoglądał się pewnie w internecie silikonowych laleczek... ;)

Gość do załamanej
Nie przejmuj się takim chłopakiem, jeśli nie kocha Cię taką jaką jesteś to nie wart miłości. Ja to przy Tobie mam nic a nie piersi - 70A! I oczywiście miałam mnóstwo kompleksów, nawet i bez gadania chłopaka. Wyleczyłam się... chłopakiem który kochał moje piersi, kochał całe moje drobne ciało. I Tobie też życzę abyś trafiła na kochającego

Gość the Oliwka
a ja mam miseczke A ,23 lata i duży dystans do siebie i ze swoich mini cycochów już się sama śmieję, mój Kochany uwielbia je i cudownie pieści, może i chciałby żeby były większe ale nie mówi mi tego i nie daje odczuć, więc znajdz takiego faceta przy którym małe piersi nie będą problemem, na pierwszym miejscu Ty na drugim cycasy :D

Gość a Ty mu powiedz że ma
malutkiego penisa:P Piersi zawsze można powiększyc,fiuta już nie;)

Gość bardzowielkiecyce
to sobie wszczep silikony....

Gość zalamannnaaaa 222
pod biustem 76 , w biuscie 91. Nie wiem jakiego ma penisa bo go nie widzialam jeszcze

To nie masz 75B tylko 70E :) A w brytyjskiej rozmiarówce 32DD. Poszukaj takich rozmiarów w tych sklepach: http://stanikowamapa.prv.pl/ Albo w innych z szeroką rozmiarówką, chociaż te są najlepsze. Z 70E, 32DD nie powinnaś mieć problemu żeby znaleźć. W 75B tylko zniszczysz swoje piersi.

Czuje sie ciut pocieszona, ja mam A i to nawet chyba nie pełne A, chyba mi wgl nie rosną, ale też uważam że jak ktoś kocha to nie przeszkadzają mu małe cycuszki, olej kretyna;)

Doskonały rozmiar, a nikt go tak naprawdę dobrze dobranego na oczy nie widział... 75B to nie jest szczuplutka dziewczyna ze średnim biustem. 75B to wymiary mniej więcej 80 pod biustem mierzone bardzo ciasno i 89-90 w biuście. Czyli średnia pani z mniejszym biustem. Koleżanka nosi źle dobrane 75B, a ma wymiary 76/91 (powinna 70E) Ja nosiłam kiedyś 75B, a mam wymiary 66/85, teraz noszę 65D... Jeżeli kobieta mówi, że nosi 75B, to takie stwierdzenie absolutnie nic nie znaczy, bo prawie wszystkie kobiety wciskają się w 75B... Dobrze dobrane 75B potrzebuje naprawdę bardzo malutki procent kobiet