Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co radzicie:)

MIESZKANIE ZA MIASTEM czy w MIEŚCIE

Polecane posty

Gość gość
Od zawsze chciałam mieszkać w domu pod miastem. Zdecydowałam się na zakup działki budowlanej od www.dzialki-szczecin.com pod Szczecinem. Wybudowałam swój wymarzony domek, który znajduje się w malowniczej okolicy.

Gość pawełtylski
ja bym chyba wolał w jakiejś małej miejscowości :) ewentualnie w średnim mieście. ale na pewno nie w metropolii. jest taniej i o wiele spokojniej. podobają mi się bardzo inwestycje Orlexu w Wejherowie i okolicach. Rzućcie okiem: https://orlex.pl/

Gość gość
nie wiem czy jest sens pod warszawa bo dojazdy sa straszne, bardzo fajne miejsce jest na nowym osiedlu Miasteczko Wawer, kupuje tam mieszkanie 3 pokojowe, okna sa z widokiem na las, do centrum jest blisko a mieszka sie w zielonym miejscu co dla mnie jet swietnym rozwiazaniem w srodku miasta

Gość gość
Na obrzeżach duzego miasta, ja tak mieszkam, niby Wrocław a jednak cisza spokój, wszędzie blisko bez problemów

Gość gość
Wybrałam mieszkanie za miastem i mogę wam powiedzieć że była to świetna decyzja. Mój dom znajduje się niedaleko lasu oraz jeziora w bardzo malowniczej okolicy. Zakupiłam działkę budowlaną pod Szczecinem od firmy www.dzialki-szczecin.com Jeżeli poszukujecie czegoś w tej okolicy to polecam wam się do nich zgłosić.