Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

!!!!pomocy!!!!

Polecane posty

moj chlopak jest po operacji ma metal w nodze od 3 godzin boli go że sie zwija z bolu niewiem co robic nic nie pomaga niewiem czy zadzwonic po karetke czy jechac do szpitala on nawet nie moze wstac..i nie jest ubezpieczony wiec niewiem czy karetka przyjedzie w takim momencie!!! doradzcie cos blagam

Gość karetka przyjechac przyjedzie
po prostu koszta pozniej tego jakos trzeba bedzie zrobic, ale maja obowiazek udzielic pomocy lekarz prowadzacy nie mowil co w takich sytuacjach robic ??

Gość na miarę 8888
to jak mial zrobioną operację skoro nie jest ubezpieczony??? upewnij się bo to mi się wydaje dziwne. Zadzwon na pogotowie powiedz jak wyglada sytuacja i spytaj co można zrobić. Jeśli będzie problem to mozesz jeszcze wezwać jakiegoś lekarza prywatnie - gdzieś w necie znajdziesz namiary na jakiegoś w Twojej miejscowości. Ale ta karetka chbya lepsza.

Gość na miarę 8888
aha, jak 7 lat temu to faktycznie problem. Ale jest jeszcze coś takiego jak prywatne pogotowie, nazywa się FALCK, tam mozesz zadzwonic zapytać co zrobić i jakie byłyby ewentualne koszty. Numer znajdziesz w internecie.

Gość hihihihi to ja
wal ketonal, CO2 spray, nurofeny i ibupromy nie dzialaja

I co z tego,ze nia ma przcy Nalezy zapewnic sobie ubezpieczenie np w Urzedzie Pracy Jak w ogole mozna byc nieubezpieczonym?:O

Gość na miarę 8888
19675 taki jest do nich numer. przynajmniej zadzwon powiedz o objawach to ci powiedzą na ile to groźne

Gość myśle że333
jak miał operacje to był ubezpieczony nawet jakobezrobotny w urzędzie pracy .leki najlepiej to ketonaltramal ale to na receptepo zatym skad nie wiesz cvzy nie wdało sie jakieś zakazenie lepiej nie ryzykowc i dzwonioc po karetke lub niech was ktoś zawiezie na pogotowie !!!! zawsze to taniej wrazie braku ubezpieczenia.

Gość agakuba69
dzwon szybko na pogotowie , poddasz pesel chłopaka, liczy się czas , może być ostre zapalenie lub zakażenie kości,a później nie daj boże amputacja,pzecież pijaków tez pogotowie zabiera z ulicy , wystawią rachunek później....liczy się czas dziewczyno!!!

Gość agakuba69
ja miałam taka sytuacje gdzie mój mąż przyszedł z rana ciętą na głowie,nie był ubezpieczony, na dzień do szpitala trafił,i rachunek tez wystawili ,... później jakoś to spłaciliśmy,ale przecież nie mógł sie wykrwawić na śmierć.