Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszuniaaa

CHCE DO POLICJI ! POMÓŻCIE !!!

Polecane posty

Gość szyszuniaaa

CHCIAŁABYM ZŁOŻYĆ DOKUMENTY DO POLICJI ! CZY POSIADACIE JAKIEŚ DOŚWIADCZENIE Z TYM ZWIĄZANE ? PISZCIE !!!

Gość her komendante
odbiło ci? chcesz być palantką?

Gość szyszuniaaa
OWSZEM.

Gość her komendante
ale po co? przecież tam jest burdel

Gość szyszuniaaa
DOBRA PRACA,SZYBKA EMERYTURA,STALE COŚ SIĘ DZIEJE. NADAJE SIĘ PSYCHICZNIE I EMOCJONALNIE DO TEGO ZAWODU.NIE MOGĘ WYKONYWAĆ PRACY NUDNEJ,CHCIAŁABYM I TO BYŁO BY DLA MNIE SPEŁNIENIEM.NIE PYTAJ MNIE DLACZEGO.TO TAK JAKBYŚ ZAPYTAŁA SIĘ KSIĘDZA LUB ZAKONNICE - DLACZEGO ?

Gość her komendante
tylko nie pisz że to powołanie bo padnę ze śmiechu p.s. chciałabyś szybko i bezboleśnie dostać kulkę w łeb?

Gość szyszuniaaa
A TY BYŚ CHCIAŁA ? PO CO ZADAJESZ GŁUPIE PYTANIA...

Gość ożeszty
997 tam dzwoń i pogadaj a nie tutaj się popisujesz!

Podstaw się jakiemuś zboczeńcowi, co by cię wydupczył w krzakach i od razu będziesz mogła złożyć dokumenty do policji.

Gość szyszuniaaa
NIE MAM SIĘ CZYM POPISYWAĆ.ZWRACAM SIĘ DO OSÓB KTÓRE MAJĄ JAKĄŚ WIEDZĘ W TYM TEMACIE,A NIE DO KOGOŚ,KTO ZADAJE I WYSKAKUJE MI TU Z GŁUPIMI TEKSTAMI.

Gość szyszuniaaa
Oblubienica PŁYTKA JESTEŚ.

Gość julia21211
jesli chcesz pracowac w Policji to pozwol ze kwalifikowani ludzie to ocenia. boze co za czasy nie chhce sie samej tylka ruszyc i poszukac czegokolwiek na necie tylko najlepiej niech ktos poda i zadowolona

Gość szyszuniaaa
PANIENKO TY MI TU NIE PISZ CO JA ROBIĘ,A CZEGO NIE.ZWRACAM SIĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE DO OSÓB,KTÓRE W TYM TEMACIE SIEDZĄ,PODOBNIE JAK JA.

Że szybka emerytura to fakt bo po 15 latach pracy, czyli w wieku np 35 lat już można być emerytem w tym zawodzie.Mimo wszystko nie polecam, jest to niewdzięczna praca, cały czas narażenie na znieważenia i nienawiść ogólną. Sąsiedzi też pewnie już by nabrali dystansu. Nie pracuję w tej instytucji ale jestem w jakiś sposób z nią związana i szczerze: sama ich nie cierpię poza wyjątkami

W tajemnicy ci powiem, że odrzucają osoby piszący Caps Lockiem. Podobno to objaw tendencji do zgubnych nałogów.

Gość szyszuniaaa
DZIĘKUJĘ.W KOŃCU JAKAŚ INTELIGENTNA WYPOWIEDŹ.NIE UKRYWAM,ŻE TYLKO W TYM ZAWODZIE CZUŁABYM SIĘ SPEŁNIONA.JAK KAŻDY ZAWÓD NIESIE ZE SOBĄ RYZYKO I SĄ DWIE STRONY MEDALU,LECZ CHCIAŁABYM SPRÓBOWAĆ.WSZYSTKIE DOKUMENTY JUŻ POSIADAM,KWESTIA ZŁOŻENIA.

Gość ściga cię czarna wołga
Ja chodziłam do liceum policyjnego. Powiem ci tak: testy psychologiczne są nie do przejścia, jeśli nie masz pleców w policji. Po prostu ich nie przejdziesz. Taki przykład: "Czy lubisz hałas?" Odpowiesz tak to będzie źle, odpowiesz, że nie to też będzie źle, bo następne pytanie brzmi: "Czy lubisz chodzić na dyskoteki" (a tam przecież jest hałas")....zamknięte koło. Zresztą widzę, że ciebie jest bardzo łatwo wyprowadzić z równowagi, nawet tutaj na forum ktoś ci coś napisał, a ty od razu wdajesz się w niepotrzebną dyskusję :) Więc może lepiej jak rzeczywiście się nie dostaniesz... Próbuj, bo później będziesz żałować, ale raczej podejdź do tego jak do przygody, żebyś się nie zdziwiła jak pójdzie nie tak.

Gość ściga cię czarna wołga
A z tym Caps Lockiem to serio było, tak samo jak analiza tego jak chodzisz np po płytach chodnikowych :)

to moja ostatnia wypowiedź na tym akurat topiku.Jasne zostań policjantką, rób z ludzi głupków bo przecież i tak policja ma w sądzie rację i niestety do tej pory nie ma takich przepisów żeby policjanta pociągnąć do odpowiedzialności karnej. Notorycznie wrabiają czasem niewinnych ludzi żeby poprawić statystykę, zastraszają, kombinują. żal mi was. I niech się wszyscy w końcu o tym dowiedzą!

Gość szyszuniaaa
CO WY MI TO Z CAPSLOOKIEM WYJEZDZACIE WOLNO MI I HUJ WAM DO TEGO ZALOSNI BANDYCI PEWNIE WSZYSCY SIEDZIELISCIE W KRYMINALE JUZ JA SIE DOSTANE DO POLICJI TO WAS POGONIE WSADZE WSZYSTKICH CO MI TU PYSKUJA NA KAFE IDIOCI I HISTERYCZKI:)

Zastraszanie, bo jak się nie przyznasz, że nie okradłeś tego sklepu (nie mają akurat nieudacznicy sprawcy) to weźmiemy cię na sanki (czyli tymczasowe aresztowanie) No i ktoś wymięka i przyznaje się do wszystkiego. Stała procedura

Gość szyszuniaaa
NADAJEW SIE W ZUPELNOSCI DO POLICJI BO JESTEM BYSTRA I OPANOWANA NIE TO CO WY ZALOSNE DUPKI JUZ JA WAS ZAMKNE WSZYSTKICH NAMIERZE WAS I DO PAKI DLATEGO CHCE DO PILOCJI BO MUSI BYZ POŻADEK NA KAFE KRETYNI

Gość szyszuniaaa
JANE WSZYSTKICH WAS ZASTRASZE BO JZU MNIE WKURWIA TA KAFETERIA I BEDZIECIE CIENKO SPIEWAC LALUNIE:)