Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izunia87

ciaza

Polecane posty

Gość izunia87

witam wszystkie mamy,pisze tutaj poraz pierwszy,bo chciałam opisać moje objawy zwiazane z ciąza i czekam na odpowiedzi.A więc tak jestem w 37 tygodniu ciązy a raczej jego końcówce,mam takie dolegliwości jak bule brzucha podobne do miesiączkowych,twardnienie brzucha,bardzo gesty kremowy śluz,częste odwiedziny w ubikacji,malęństwo sie strasznie rusza wiem że to dobrze ale czuje je na samym dole przy kosci łonowej i to jest dziwne uczucie i ciagniecie dziwne też tam jak chodze np.I siara z piersi leci mi juz od 5 miesiaca ciązy. A dokładnie chcialam sie dowiedziec czy któras zwas tez tak miala i urodziła w czesniej termin mam na 19 grudzień

Gość 34f5f54tgt5
dla mnie to normalne objawy, ale wiesz...kazda przechodzi inaczej, wiec mysle ez powinnas pojsc do lekarza, martwic to bys sie musiala gdyby malenstwo sie nie ruszalo, albo krwawienie, ale ja poszalbym do lekarza moze sie owinal pepowina!! bole porodowe to silny bol, ostry, nie jak na okres jedz do lekarza, zbadaja cie :)

Gość izunia87
byłam juz u gine wszystko jest ok kazał mi liczyć ruchy tylko on jest taki niekonkretny musze go ciagnąc za jezyk i dlatego pisze na forum żebycos sie wiecej dowiedzięc,a tara nieopłaca mi sie zmieniąc lekarza ostatnia wizete mam u niego za 2 tygodnie wiec nie mam sensu:)